Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Czy one wszystkie takie

Czy one wszystkie takie

Czy cancerides wszystkie takie żarłoczne w załączniku przed zjedzeniem 2 piiiiiiiiii nie wpisze bo mnie animalsi dopadną Teraz to odwłok ma sporo większy przestałem mu dozować piiiiiiiii ))))

Re: Czy one wszystkie takie

kurcze zapomniałem się pochwalić dostałem szczypce chirurgiczne ginekolodzy takie mają .Super sprawa do wyciągania resztek z terra pająka choć do karmienia węży myszami też dobre by były mają 25 cm długości podobne do nożyczek tylko zakończone takimi płaskimi chwytakami .Przewyższają pincetę 10 cio krotnie pewny chwyt nawet piiiiii (czytaj post wyżej) się nie wywinie.Będę miał aparat to fotkę cyknę.

Z tego co mi wiadomo to wszystkie P. cancerides to niewyobrażalne żarłoki.

Atrax Robustus
    Guest

Galn -> Lepiej powiedz, co to jest piiii, bo juz widze te 864537 posty, w ktorych wszyscy beda zgadywac, co to
    Hehe.. tak. to jest zarlok
    Przyzwyczaj sie do tego

Mnie wydaje sie ,że to piii to nowa odmiana .... dlatego trzeba pisać piiii !!!!

Atrax Robustus
    Guest

Ok
    Przyjmujemy, ze to sa myszy.
    I koniec :>

Te piiii to:
    A)MYSZY
    B)ŻABY
    C)JASZCZURKI

chodzi o piiiiiiinki ;P

Kendzierzawiec
    Guest

te piiiiiiii to odgłos jaki wydają te zwierzaczki jak sie je łapie za ogon.

hehehehhe Neo best )) dobra powiem ale niech ci z animals się nie wtrącają ze płazy są pod ochroną żaby daje dobry pokarm bo nic z nich nie zostaje.Tak na przemian ze świerszczami tymi wielkimi.Żaby te zielone oczywiście co ich najwięcej jest Widziałem program jak ptasznik żabkę łapnoł mówili coś że zajmują 80% jego menu więc chyba im nie szkodzą.A tak swoją drogą to żaba się nie męczy zauważyłem że ginie odrazu jak ją pająk capnie widocznie ma lepszy krwioobieg od
    robali które przez 3 minuty myrdają jeszcze nogami.Myszy bym nie dał bo by mnie córka zabiła jak bym jej mysz zabrał hihihih.

Uprawnienia umieszczania postów