Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: help me!

help me!

Maly Vagansik spadl mi z biurka na ziemie, byl w takim opakowaniu po lekarstwach szklanym, teraz sie nie rusza, cz to moze byc jakis odruch obronny, czy moze byc juz po nim?

Re: help me!

Może być już ponim:/ mi też sie to raz zdażyło.

Sprawdź. Podmuchaj na niego, dotknij go czymś. Jak się nie poruszy, to znaczy że dead.

evelman
    Guest

szczere kondolencje...

na nic nie reaguje martwy ide sie pociac....zegnajcie

mAYh3m
    Guest

Ty sie nie tnij, tylko zamow sobie nastepnego pajaka.

Powiem Wam szczerze, ze ja juz nie wiem czy to jest jakas mania, odruch bezwarunkowy czy normalnie uczucie macierzynstwa

Jak robie cokolwiek w otoczeniu mojego pajaczka to tak cholernie na niego uwazam ze o rany.

Pamietam raz jak prawie spadlaby mi na ziemie moja A.Geniculata to jak ja zlapalem w ostatniej chwili i odlozylem do faunaboxa to myslalem ze serducho mi wyskoczy.
    Taki lomot w piersi ze o cholera.

Pozdrawiam,

na moje maluchy też chucham i dmucham żeby tylko im sie coś nie stało

yiuldyn
    Guest

Mi upadła geniculata! Z tydzień temu z około póltora metra i nic jej nie jest! to twarda sztuka była po 6 wylince! O dziwo nic ani nóżka jej się nie złamała nic! Powiem wam że jak by mi jakiś pająk noge stracił albo padł to bym skończył całkowicie z ich hodowlą. Bo nie chciał bym ich krzywdzić!

Kafares
    Guest

WItam! Mój p. cambridgei spadł zaraz z 60 cm na "deche" i nic mu nie było a był po 4 wylince. A co do rezygnacji z hodowli w razie śmierci zwierzaka to też miałem taką sytuacje gdy mój pierwszy pająk (malutka b.boehmei) po tygodniu od przyjazdu mi uciekła i na drugi dzień znalazłem ją marwtą w pojęczynie domowego pająka, byłem bliski zrezygnowania ale bardziej doświadczeni koledzy na forum powiedzieli żebym się nie załamywał i kupił nastepnego. Posłuchałem i dziś jestem szczęśliwym właścicielem 5 ptaszników:-))))) Dziękuje wam wszystkim!!!!

Pozdrawiam wszystkich terrarystów
    Psalmopoeus cambridgei x2 L5 - Fafik i Kafik
    Brachypelma boehmei L7 - Bombik
    Chromatopelma cyaneopubescens L1 - Chromik
    Aphonopelma seemanni L1 - Pipek

Uprawnienia umieszczania postów