Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: wyciąganie wyczesanych włosków...

Re: wyciąganie wyczesanych włosków...

rozumie że jeśli wyczesze na mnie włoski to najlepiej odrazu wstrzymać oddech odnieśc go do terra i umyć ręce...

n3
    Guest

hehe kiedys na forum umiescilem ten obrazek i zrobie to jeszcze raz... skoro mowicie ze nie ma sie czego bac ;] nie proponuje przeniesc włochów do oczu..
    patrz ---> załącznik

Atrax_Rabbit
    Guest

wow przerazajace.....

no niezłe :-), to jak zacznie wyczesywać włoski to zamknąć oczy, nie oddychać i najlepiej nie panikować :-)

Atrax_Rabbit
    Guest

nokeg napisał(a):
    no niezłe :-), to jak zacznie wyczesywać włoski to zamknąć
    oczy, nie oddychać i najlepiej nie panikować :-)
    najlepiej samobujswo popelnic zeby nam sie nic nie stalo
    ( pozatym)

Masz jakies potwierdzenie? Szczegolnie z tym rakiem? Wloski pajaka w porownaniu do nitek azbestu sa gigantyczne, azbest jest tak maly, ze uszkadza pojedyncze pecherzyki, troche na podobienstwo dymu papierosowego, stad rak. Przy wloskach mysle, ze bardziej prawdopodone jest rozwiniecie sie jakiegos rodzaju astmy.

a jak zobaczycz ze pajak akurat w tym momencie wyczesuje wloski??

no nie ukrywam, że powyższy tekst był pewnego rodzaju prowokacją, chciałem po prostu dać porządny kontrargument przeciw tym wszystkim pozytywnym odpowiedziom na temat hodowli ptaszników. Brakowało mi tu jeszcze stwierdzenia typu "wyczesywane przez ptasznika włoski mają zbawienne oddziaływanie na skórę" ;-)
    Po prostu dla zrównoważenia przegięć w jedną stronę, przegiołem w drugą i tyle.
    Przy okazji chciałem wywołać dyskusję na ten temat z nadzieją, ze dowiem się czegoś obiektywnego.
    Dzięki Sojkas :-)

Uprawnienia umieszczania postów