-
Re: Niech każdy się wypowie.
ja podobnie tzn. podoba mi się Theraphosa blondi i Hyserocrates hercules, może kiedyś... na razie moge pomarzyć... ale moje ptaszory są piękne wszystkie bez wyjatku..(Brachypelma albopilosum, smithi i versicolorka) no i w swoim czasie fascynował mnie ze wzgledu nazwy gatymek Scodra satanas
hmm nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba !
-
Karcharoth -> Prawidlowa nazwa, to bodajze Stromatopelma satanas.
Szkoda, ze jeszcze nikt jej nie sfotografowal... a raczej, ze tak trudno znalezc o niej nawet najmniejsze wzmianki w internecie.
-
Marzę o poeciloteria metallica.
Mój ulubiony to obecnie G. rosea, ale to się zmienia.
-
Ja swoje pajaczki kocham jednakowo. A chcialbym miec ich jak najwiecej.podobaja mi sie poecilotheria , i inne adrzewne
-
Mnie od zawsze fascynują podziemne - haplopelmy i hysterocratesy, a z nadrzewnych poeciloterie, heteroscondry, stromatopelmy oraz psalmopoeusy, a najbardziej ze wszystkich owiany złą sławą atrax robustus. Ale wszystkie pająki mają w sobie coś co zasługuje na naszą uwagę i poświęcenie dla nich naszego czasu na ciekawe obserwacje zachowań, itd., itp.
-
Ja za to ostatnio jestem dosc mocno w temacie Lasiadorae, jak widze malo milosnikow, nikt nawet nie wymienil.
-
Nie martw się Sojkas ;-) Mój kumpel też jest fanem Lasiodor (szczególnie swojej Tekli - L.striatipes) ale nie ma neta :-)
-
no to i ja się wypowiem,wszystkie mi się bardzo podobają a szczególnie podoba mi się brachypelma anitha,i brachypelmy,psalmopoeus,awikularie,lasiodory,....i długo by tak wymieniać poprostu wszystkie bez wyjątku
-
-
b.boehmei - juz mam od maja :]
p.irmini - <serduszka> nic dodac nic ujac
Uprawnienia umieszczania postów