Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: co sie stalo z kedziezawcem ?

kaloosh
    Guest

co sie stalo z kedziezawcem ?

moj kedziezawiec ( 5 wylinka ) zachowuje sie dziwnie od pewnego czasu. nie wiem co sie dzieje. jakies 3 tygodnie temu zauwazylem podwiniete konczyny u pupilka, myslac ze to przesuszenie skroplilem obficie torf. czynnosc powtarzalem jak najczesciej pamietajac o odpowiedniej wilgotnosci. 2 tygodnie temu wyjechalem na wakacje myslac ze zastane martwego pajaka, ale po powrocie okazalo sie ze pajak zyje, tylko ze caly czas ma podwiniete nogi nie wiem co robic, pajak reaguje gdy dmucham na niego, pliz , pomozcie.

Re: co sie stalo z kedziezawcem ?

Nie wiem, może jest po wylince. Pająki po wylince lubią się gimnastykować, między innymi podwijając nogi właśnie.

Je?

to jest napewno syndrom podwinietych nóg

czemu zostawiles pajaka samego na wakacje?

Atrax Robustus
    Guest

kaloosh -> napisz, czy je, jak jest z jego aktywnoscia (jesli niska, to i tak nie wpadaj w panike) i napisz, czy nie mogl sie czyms podtruc.

Hmm.. to moze jest jakis niedobor. Sprobuj mu troche urozmaicic diete, czym karmisz?

mam samice chilijskiego, nie je nic z 8 tygodni, zdarza się że podwija nogi - ja obstawiam u mojego pajączka przygotowanie do ostatniej wylinki ...
    napisz czy je i ile temu zrzucił wylinkę

Uprawnienia umieszczania postów