Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: torf

bizkiters
    Guest

torf

siema!!czy zdarzyło wam się tak że brachypelma albopilosum(nieraz sie zakopuje)
    zakopywała się gdy było wiecej torfu a jak sie zmniejszyło to niezakopywała się?
    jeśli kupie wiecej torfu i włoże do terrarium albopilosy to ona będzie się zakopywać?
    dziękówa za odp

PaWeL^
    Guest

Re: torf

czesc

normalne jak bedzie miala malo torfu to nie bedzie miala jak sie zakopac !! niektóre ptaszniki są "dziwne" np. moja B.Angustum zakopala sie w kostce kokosowej i nie widzialem jej od samego początku kiedy ją qpilem - o tym ze zyje dowiaduje sie tylko po zniknięciu pokarmu )

pozdro

Po co podloze??? Trzymaj na szkle to nie powinna sie zakopywac.

ja mam substrat kokosowy. Gdy bylo go sporo to albopilosa okopala sie okropnie i w cale jej nie bylo widac. Poza tym caly czas tam siedziala. jak jej nieco ujalem podloza to i tak i tak sobie to uzadzila jak chciala, w konsekwencji na norke tyle ze plyciej ),

Natomiast moja geniculata czesc scian naczynia wytapetowala sobie podlozem ...i wyglada to dosc smiesznie

tak trzymaja pajaki w niektorych sklepach zoooologicznych

Atrax Robustus
    Guest

bizkiters -> zacznij pisac cos na serio, bo watki beda konczyly w taki sposob, jak np. ten.

Rownie dobrze moglbys sie zapytac: czy zdarzylo sie wam, ze pajak podrapal sie po tylku 4 razy, a potem wlazl na szybe i z niej zlazl?

Uprawnienia umieszczania postów