Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 32 z 32

Wątek: niezwykłe zjawisko

Korgan
    Guest

Re: niezwykłe zjawisko

miało cie tu nie byc :P

Atrax Robustus
    Guest

Re: niezwykłe zjawisko

Oooo... nie wiedzialem, ze tu na forum, bizkiters kreci kolejna czesc American Pie... niezle.

bizkiters -> Na sile nigdy nikogo nie rozsmieszysz...ludzie, ktorzy osiagali najwiekszy sukces w tym fachu, nie wysilali sie specjalnie. Oni po prostu sa smieszni. Poza tym, z kawalami wpadaj na forum: "Na kazdy temat", (jezeli masz cos inteligentnego...).

wszyscy -> Nie zwracajcie uwagi na posty bizkitersa, jezeli wywoluja w Was zlosc. Posty nie na temat beda od tej pory kasowane (ten jeszcze zostawiam).

Wszystkie te watki "dla jaj" to prowokacje i maja na celu wywolanie negatywnych emocji wsrod forumowiczow, co wyjatkowo bawi prowokatorow. Bo dla takich, nie ma nic przyjemniejszego, niz czytanie, jak ludzie oburzaja sie z powodu jakiejs glupiej historyjki. Gdybym to ja bym autorem tego postu, to teraz smialbym sie, ze udalo mi sie tym kogos zdenerwowac

Na forum koniecznie powinna byc luzna atmosfera. . . staram sie, aby to forum nie bylo klasztorem. Jednak nie robmy tu przedszkola, bo bardzo podobna historie uslyszalem wczoraj od MOJEGO MALEGO KUZYNA, KTORY MA 6 LAT ! ! ! Opowiadal mi miedzy innymi o wezu, ktory zlamal noge... Czytajac te badziewia o nowym gatunku pajaka, czulem sie tak samo, jak gdy sluchalem opowiesci kuzynka

Zamykam ten watek. Aha: "luzowanie" sie na sile, to tez glupota, bo wydaje mi sie, ze w kazdym watku padaja wesole odpowiedzi, a jak ktos chce leczyc monotonnosc postow, powtarzajacych sie co chwile, to niech wrzuca ciekawostki... ja niedlugo chyba tez tak zaczne (porozmawiamy sobie o skakunach np.).

Uprawnienia umieszczania postów