Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: niezwykłe zjawisko

redknee
    Guest

Re: niezwykłe zjawisko

to twoje "niezwykle zjawisko" to nie jest zjawiskiem tylko jedna wielka dupą !! chyba taką jak ty !

delikatnie mówiąc nuda

Kendzierzawiec
    Guest

SKASUJCIE TO WSZYTKO OD GÓRY DO DOŁU. bo teraz nietylko to co wygdywał bizkiters jest biedne. ehhh....

bizkiters
    Guest

ale neo mi chodzi o gazetę skateboardingową dosdedos a nie metal harmer!! i wypraszam sobie przezywania neo bo nie masz kultury do ludzi!!
    a ty redknee sam jesteś dupa bo umiesz bluzgać tylko na forum!!!!!!!!!
    a umiesz redknee chociaz na snowskate ollie z kickflipem?słaby jesteś redknee!ja to mam kulture do ludzi i czasami siedze przy komputerze a tak na dworzu we wsZystkim gadam i jeszcze nikogo nie przezywałem tylko ciebie redknee żeby ci wbiło sie do łba!!znacie mnie tylko na forum a tak naprawde?w ogóle.dobra spadam z tego forum.a tak nie bede wam przeszkadzał i tak dalej..nara wszystkim...........................

Hehe widzicie pozbyliscie sie go bez banowania :P tylko sie odezwałem:>

Korgan
    Guest

hehe mysle ze niedługo wróci a narazie papa.

o widze ze bizkiters mocny jest hehe, a jak sie obraza, pewnie lubiany, i ze ktos nie umie jezdzic na desce to nie znaczy ze jest do dupy, redknee reprezentuje soba wiecej niz Ty, przynajmniej nie sciemnia

bizkiters
    Guest

redknee potrafi tylko bluzgać i tyle hehehe ja się nigdy nie obrażam ale pamiętajcie jeszcze tu wróce

Spoko ale wróć w innym wydaniu bardziej hmm.....prawdziwym :P

bizkiters
    Guest

jasne wróce w innym w wydaniu ale moje przezwisko już nie będzie na ers....................

Uprawnienia umieszczania postów