Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 32

Wątek: niezwykłe zjawisko

Mieszany widok

bizkiters
    Guest

niezwykłe zjawisko

mój kumpel powiadomil mnie że jest nowo odkryty gatunek ptasznika!!!!!!!
    jest to powstały wynik przez samca pterochinusa murinusa z samcą haplopelmą lividum!otóż to haplopelma zjadła pterochinusa i zostawila kokon.urodzil sie pajączki jednak nie był to ani pterochinus murinus ani haplopelmy lividum.był to nowy gatunek pająka szybkiego,agresywnego i dużego!dziś pozostał jeden egzemplarz tego ptasznika.wiadomo jest że ptasznik ma takie cechy jak pterochinus i lividum.jego długość nóg tego ptasznika to 0,5metra wysokość i długość odzwłoka 45cm.tego ptasznika nazwano chlysternatum scalliscium!!!naukowcy w poszukiwaniu nowych gatunków znależli go w tajwanii i go władowali w szkrzynkę.ptasznik zdechł ponoć był bardzo stary lecz naukowcy twierdzą że gdzieś jest kilka gatunków tego pajączka panieważ ten ptasznik pozostawil po osobie kokon i teraz naukowcy szukają pajączkow..

Korgan
    Guest

Re: niezwykłe zjawisko

sory ale to ma byc smieszne?

bizkiters juz szczerze powiem ze denerwuje mnie te twoje smieszne i nieprawdziwe historie

bizkiters
    Guest

wiem że niektórych to wkurza a niektórych rośmiesza a niektórych nie naprawde sorka dla tych którzy sie na mnie wkurzaja.........pózniej napisze cos śmiesznego bo ja jestem niewyspany i nic mi nie przychodzi do glowy............naprawde sorka dla tych których wkurzyłem.....napisze cos smiesznego jak mi coś przyjdzie do glowy...

redknee
    Guest

bizkiters uspokuj sie z tymi pierdolami !!!!!!!!!!mamy tego dosyc i wacale nie jest to ciekawostka tylko jakas bajka dla twoich kolegow z podworka !!!!!!!!!!!!!!!!!

To dowodzi dużego znawstwa w kwstii ptaszników... Sparowanie H. lividum i P. murinus w ich naturalnym środowisku... :P:P:P:P:P. Bo obydwa te gatunki żyją na terenie Polski... Malutki, najpierw troszke poczytaj o ptasznikach, a dopiero potem wymyślaj historyjki... To tak jakbym ja nagle zaczęła się wymądrzać na jaszczurkach lub wijach... :/

bizkiters
    Guest

ja już dawno czytałem o ptasznikach mam nowet jednego ptasznika kedzierzawego i mam ksiazka pawła cieslaka

O to duzoooo, zajebiscie duzo wiesz nie........

no cóż...Biztikers....jak sie bardzo starasz wymyslec cos bardzo smiesznego to ci to wtedy widac baaardzo nie wychodzi...To bylo glupie :/ Wrecz, jak to okresla Mc.Luka, żałosne. Nie kwestionuje ewentualnej wiedzy na temat pajakow, bo rozumiem, ze ten topic to zart... Ale...daj spokoj :/

redknee
    Guest

bizikiters, ze masz ksiazke cieslaka (pewnie nawet nie przeczytales, tylko ogladnoles zdjecia) i jednego ptasznika to nie znaczy ze jestes takim za jakiego sie uwazasz na tym forum !!!!

Uprawnienia umieszczania postów