-
Re: niezwykłe zjawisko
to twoje "niezwykle zjawisko" to nie jest zjawiskiem tylko jedna wielka dupą !! chyba taką jak ty !
-
delikatnie mówiąc nuda
-
SKASUJCIE TO WSZYTKO OD GÓRY DO DOŁU. bo teraz nietylko to co wygdywał bizkiters jest biedne. ehhh....
-
ale neo mi chodzi o gazetę skateboardingową dosdedos a nie metal harmer!! i wypraszam sobie przezywania neo bo nie masz kultury do ludzi!!
a ty redknee sam jesteś dupa bo umiesz bluzgać tylko na forum!!!!!!!!!
a umiesz redknee chociaz na snowskate ollie z kickflipem?słaby jesteś redknee!ja to mam kulture do ludzi i czasami siedze przy komputerze a tak na dworzu we wsZystkim gadam i jeszcze nikogo nie przezywałem tylko ciebie redknee żeby ci wbiło sie do łba!!znacie mnie tylko na forum a tak naprawde?w ogóle.dobra spadam z tego forum.a tak nie bede wam przeszkadzał i tak dalej..nara wszystkim...........................
-
Hehe widzicie pozbyliscie sie go bez banowania :P tylko sie odezwałem:>
-
hehe mysle ze niedługo wróci a narazie papa.
-
o widze ze bizkiters mocny jest hehe, a jak sie obraza, pewnie lubiany, i ze ktos nie umie jezdzic na desce to nie znaczy ze jest do dupy, redknee reprezentuje soba wiecej niz Ty, przynajmniej nie sciemnia
-
redknee potrafi tylko bluzgać i tyle hehehe ja się nigdy nie obrażam ale pamiętajcie jeszcze tu wróce
-
Spoko ale wróć w innym wydaniu bardziej hmm.....prawdziwym :P
-
jasne wróce w innym w wydaniu ale moje przezwisko już nie będzie na ers....................
Uprawnienia umieszczania postów