-
Re: pomocy
Nie było mnie kilka dni w domu...przyjechałem...;(...geniculatka leży na plecach...jeszcze się rusza... ;(...czy to moze byc zatrucie? (przesuszenie odpada!)...ostatnio karmiłem ją ćmą..czy są trujące ćmy?
-
Lezenie "na plecach" to najczestsza pozycja przy wylince. Gdybys poczytal archiwum, to bys nie panikowal.
Nie ruszaj jej, nic nie rob w terra ,po prostu daj jej spokoj na pewien czas.
-
Pewnie rozmnaza sie wlasnie przez paczkowanie. Niedlugo bedziesz mial 2 pajaki, z czego jeden lzejszy.
-
A tak na serio, to spokojnie. Nie ruszaj go tylko i nie przewracaj, bo zdechnie. To wylinka. Nic sie nie martw.
-
-
heh to zupelnie tak jak ja......oczywiscie, z cala pewnoscia wiedzialem ze to byla wylinka i ze nie ma sie czym przejmowac . A najlepsze jest piwo bezalkoholowe...
-
Jak pisałem w poprzednich postach pajak niedawno przechodzil wylinke wiec paczkowanie odpada! A pajaczek po kilku dniach padł (nie była to wylinka...wiem jak pajak sie zachowuje przed wylinką..napewno nie je (moj jadl)...napewno nie wykonuje chaotycznych ruchów (raczej sie nie porusza)...On zdechł!!!
-
Moj pajak czasem je przed wylinka, a poza tym jest nadzwyczaj ruchliwy (smithi), mimo, ze inne pajaki zachowuja sie ksiazkowo.
-
Tylko, że mój nigdy nie zachowywał sie tak jakby mial paraliz niektorych nog...nigdy tez nie lezal na plecach 2 dni...
-
Padł. Temat uważam za zamknięty!
Uprawnienia umieszczania postów