-
Re: dead is niedoświadczony zoologik
chcesz atrax adres jest to w radomiu tam gdzie jest supermarket billa i na targu.wiesz gdzie to jest?nie wiem jak ci dokładnie opisać......
-
ej wy przecież to ja masters punkers a potem bizkiters nie wiecie że to ja?
zwrótcie uwagę na to że kończy się wszystko na ers-bo ja takie lubie ksywki!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
wiem że mnie nie nawidzicie za to ze wymyślam głupie historyjki...........ja tam was lubie!!!!!!!!!fajni jesteście!!!!!!!!!!!!
-
bizkiters ile ty masz lat? bo nie pamietam na jakim etapie dorastania dzieci maja wyimaginowanych przyjaciol itp
-
hehe. Tak byślałem że to ty jesteś punkersem, tylko on wymyśla takie chistorie. hehe. Ale przynajmniej to coś innego niż... muj pajak zapjęczynował wejście do kryjówki i niezjadł podwieczorku i kolacji, chyba mi zdechnie pomocy!!! hehe.
-
czesc
Witam Punkers !! może wymyślisz jakąś inną nową histroryjke bo tą z tym ptaszorem który zabil mysz i która została zawinięta w pajęczynke (spleśniała) w chłodej piwnicy nie zapomne do końca życia :] buehehe, albo tych dowcipów o ptaszorach )
pozdro
-
tak z drugiej strony to bylbym w stanie uwierzyc w ta historyjke.....Juz nie raz slyszalem o tym, ze wlasciciel sklepu wyjezdza a zastepuje go ktos zupelnie przypadkowy. Taka sobie przypadkowa osoba mogla naczytac sie o "krwiozerczych bestiach" co zabijaja wszystko co stanie im na drodzie no i podac ot tak "malutkiego" szczurka.
-
heh najpierw odpowiem na pytanie alice-alice ja jestem młody i mam 13 lat
spoko panowie jeszcze wymyśle jakąś historyjkę o ptaszorach i kawały hehe a pamiętacie jak ptasznik mnie ugryzł i opisałem ten żart?hehehee
-
czesc
dawaj jakies dowcipy bo jak wtedy przeczytalem ten twój o 2 ptaszorkach przy pelni księżyca to plakalem - tylko nie wiem z czego ? czy z śmiechu czy z .... ?
pozdro
-
ja nie zapomne jak dziewczyna napisała post,w którym żaliła się, że pterinohilus murinus uje..ł ją w tyłek...hehee
Uprawnienia umieszczania postów