Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 44

Wątek: dead is niedoświadczony zoologik

Re: dead is niedoświadczony zoologik

A ja wam powiem ze jak czytam posty w tym topicu i w topicu "wydaje sie to zalosne" to zastanawiam sie czy nie zaczac czasem chodzic do kosciola:/

Pozdrawiam

ja proponuję ustalić maila i telefon do teco sklepu i urządzić pani wspaniałej porządny mailbombing albo tyradę telefoniczną, że jest bandytką, że to skandal, że zachowuje się jak nieświadome dziecko a pracuje w sklepie z żywymi zwierzętami. A tak swoją drogą to może nie jest właścicielką a szef nie wie za bardzo, co się wyprawia w jego sklepie. Może to on się powinien dowiedzieć o tej historii.
    Proponuję informować na forum o takich zagrywach i jak taka pani dostanie z 50 telefonów z całej polski z informacją, że w świecie się mówi, że to właśnie pani zabija zwierzęta to taka jedna się opanuje i zastanowi (a raczej prezestraszy, że dzwoni tyle ludzi w tej samej sprawie).

Z takim chamstwem trzeba walczyć po chamsku. niestety. inaczej do rozumu nie przemówisz.

pozdrawiam

hlas

Ja wole jednak nie...Jak słyszę co wygadują ludziki z LPR, ks. Rydzyk czy ogólnie niektórzy księża, to utwierdza mnie to w przekonaniu, że to ten sam poziom co pani z zoologicznego... :/ No ale juz apropo tego topicu, to powiem tyle, że jak to czytam, to mam napady agresji i komuś bym chętnie zrobił kuku...najchętniej tej idiotce z zoologika :/

bizkiters
    Guest

ludzie ale mam szczęście!!!!!!!!przyjechał zoologik z urlopu a ta pani to koleżanka tego facia.facet weszedł to sklepu i już migiem wyjął szczura z terrarium i wyrzucił i do koleżanki powiedział:"czyś ty zwariowała? mówiłem ci że masz mu podawać świersze!!" a ona powiedziała "a co ptasznik nie je szczury przecież jest jadowity!"a pan "je jak jest większy od tego szczura a teraz 5dych dawaj za ptasznika!"a ona"masz!widze że zwierzęta są dla ciebie najważniejsze!!"i poszła ze sklepu zoologicznego.
    wszystkie co sie dobrze kończy ale niezupełnie ponieważ ptasznik......nie żyje buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.........

ja pierdziele....ta kobieta mnie normalnie rozwala... I po ch... w zoologicznym pracuje ????? :/

Atrax Robustus
    Guest

I wszystko jasne...

- sklep bez adresu i telefonu.
    - pajak zdechl,
    - facet wraca z urlopu, niczym w serialu wenezuelskim
    - wszyscy swiadkowie zajscia nie zyja, albo sie ulotnili.
    - zlo zostalo pokonane i musi oddac dobrym duchom 5 dych :]

A ja wciaz nie wierze w to zajscie ze szczurem...moim zdaniem to sciemka.

Korgan
    Guest

o qrcze ominolem taki wazny watek ;D
    W zdarzenie ze szczurem i ptasznikiem nie wierze szczurdośc szybko zargryzł by prasznika albo odwrotnie. Wogule smierdzi sciemą bizkiters już kiedys pisał ciekawe chistorie na forum podczas wczesniejszego pobytu pewnie niektórzu pamietają g. rosee w piwnicy która zezarła mysz itp. POZDRAWIAM

Też mi to wygląda na ściemę. Po pierwsze akurat kolega bizkiters był przy tym jak mu dawała szczura i akurat o dziwo zjawił się idealnie, gdy wracał sprzedawca. Poza tym wogóle jakaś bzdurna ta historia.

Ale muszę wam powiedzieć, że ostatnio w zoologicznym widziałem jak baba podała pająkowi małpę, bo powiedziała, że to ptasznik pawiani, więc żywi się pawianami. Co ciekawe, pająk zjadł całego pawiana, zostały tylko zęby, pazury i dupa.

Kendzierzawiec
    Guest

może bizkiters prubuje przbić punkersa(kiedyś pisal tu częto) w rużnych chistoryjkach. D hehe. cokolwiek. właśnie mi coś zaśmierdziało, ten szczur jak szef przyjechał jeszcze tam był ?? blee. nieważne. hehe. pamiętacie jeszcze punkersa ?

heh nie chce sie czepiac, nie chce mowic , kto klamie (no powiedzmy koloryzuje ), a kto nie, ale nigdzie nie bylo mowy o tym, ze bizkiters byl akurat gdy kobieta wrzucala szczura.
    Jednak faktycznie historia jest dosyc dziwna, co nie zmienia faktu, ze jak tylko sobie taka sytuacje wyobraze, to mi adrenalina skacze...

Uprawnienia umieszczania postów