-
Re: Jak urządzić pojemnik po kliszy dla małego ptasznika?
Polecam jako kryjowke, lupine z orzecha.
-
Moja Brachypelma...okopala sie..i wyglada to calkiem niezle...nie potrzebuje juz kryjowki w pojemniku na mocz. Chyba w tak malum pojemniku nie ma co przesadzac z gadzetami...?
Poza tym, ostatnio widzialem 3 rozne rodzaje pojemnikow na mocz...te typowe z 1 zl i nieco drozsze- sterylizowane za ok 2 pln, ale bardziej przezroczyste...
-
Mam jeszcze pytanie.. Ile czasu ma być włączona lampka w celu nagrzewania? Cały czas, czy np. tylko w dzień lub tylko w nocy? Pozdrawiam!
-
a jaką masz temperature bez podgrzewania? może nie jest potrzebne:]
-
aaaaaaaaaaaaaa celtic swirze jeden od kiedy sie za ptaszniczki zabierasz?
z tej strony numero z bloga sffirow :P
reszta Ci juz chyba wyjasnila co i jak, a jak nie to nie zadzieraj o mniejsze sprawy mozesz zawsze kolezanki pytac...
o bosh a ja myslalam ze wszyscy znajomi juz krzycza na prawo i lewo ze mam ptasznika i nie beda mnie odwiedzac hihihi
pozdrowki
numero zona sffira shirl
-
Ja lampke wlaczam tylko zima. Wlasciwie, teraz nie ma po co
-
acha do reszty.. nie obrazcie sie o text "nie zadzieraj" po prostu zauwazylam jakie jaja tu sa jak poczatkujacy zadaja ciekawe pytania, jak widze celtic czytal faq, zadal tylko serie dodatkowych pytanek - i dobrze, widac ze przejmuje sie malenstwem
sprobowalby nie, a dopadlaby go zemsta sffiruf :P
off-topic - celtic masz ponizej moj numer gg odezwij sie bo sffiry wyjechaly, najebna tez i nie mam z kim gadac...
-
-
Właśnie nie mam jak zmierzyć temperatury.. :/ Jutro kupię jakiś termometr i zmierzę, ale zazwyczaj (nawet w zimę) jest u mnie baardzo gorąco i duszno więc chyba nie będzie potrzebne narazie oświetlenie..
-
i dobrze ze sie przejmujesz, znam ludzi co hoduja ptaszniki, nie wiedza jaki gatunek a trzymaja je w tak pieknych warunkach ze nic tylko zakrasc sie noca i pod...iwanic chociaz wiem to tylko ze sluchu jak rozmawialam z takowymi osobnikami mowiacymi "kupilem sobie ptasznika" argh...
ok reszta na gg
i nie obudz sie przysypany torfem :P
Uprawnienia umieszczania postów