Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Jak urządzić pojemnik po kliszy dla małego ptasznika?

Atrax Robustus
    Guest

Re: Jak urządzić pojemnik po kliszy dla małego ptasznika?

Polecam jako kryjowke, lupine z orzecha.

neurosis
    Guest

Moja Brachypelma...okopala sie..i wyglada to calkiem niezle...nie potrzebuje juz kryjowki w pojemniku na mocz. Chyba w tak malum pojemniku nie ma co przesadzac z gadzetami...?
    Poza tym, ostatnio widzialem 3 rozne rodzaje pojemnikow na mocz...te typowe z 1 zl i nieco drozsze- sterylizowane za ok 2 pln, ale bardziej przezroczyste...

Celtic_Spirit
    Guest

Mam jeszcze pytanie.. Ile czasu ma być włączona lampka w celu nagrzewania? Cały czas, czy np. tylko w dzień lub tylko w nocy? Pozdrawiam!

a jaką masz temperature bez podgrzewania? może nie jest potrzebne:]

aaaaaaaaaaaaaa celtic swirze jeden od kiedy sie za ptaszniczki zabierasz?
    z tej strony numero z bloga sffirow :P

reszta Ci juz chyba wyjasnila co i jak, a jak nie to nie zadzieraj o mniejsze sprawy mozesz zawsze kolezanki pytac...
    o bosh a ja myslalam ze wszyscy znajomi juz krzycza na prawo i lewo ze mam ptasznika i nie beda mnie odwiedzac hihihi

pozdrowki
    numero zona sffira shirl

Atrax Robustus
    Guest

Ja lampke wlaczam tylko zima. Wlasciwie, teraz nie ma po co

acha do reszty.. nie obrazcie sie o text "nie zadzieraj" po prostu zauwazylam jakie jaja tu sa jak poczatkujacy zadaja ciekawe pytania, jak widze celtic czytal faq, zadal tylko serie dodatkowych pytanek - i dobrze, widac ze przejmuje sie malenstwem
    sprobowalby nie, a dopadlaby go zemsta sffiruf :P

off-topic - celtic masz ponizej moj numer gg odezwij sie bo sffiry wyjechaly, najebna tez i nie mam z kim gadac...

Celtic_Spirit
    Guest

Wow! Niezly zbieg okolicznosci ze spotykam Cie na tej stronie! Wielkie jest moje zdziwienie.. :P Aaaa.. No ja rzeczywiście przejmuję się tym maleństwem.. Muszę wiedzieć wszystko, by czuł się u mnie najlepiej! Dziś robiłem zakupy i wszystko gotowe...

Pozdrawiam!

Celtic_Spirit
    Guest

Właśnie nie mam jak zmierzyć temperatury.. :/ Jutro kupię jakiś termometr i zmierzę, ale zazwyczaj (nawet w zimę) jest u mnie baardzo gorąco i duszno więc chyba nie będzie potrzebne narazie oświetlenie..

i dobrze ze sie przejmujesz, znam ludzi co hoduja ptaszniki, nie wiedza jaki gatunek a trzymaja je w tak pieknych warunkach ze nic tylko zakrasc sie noca i pod...iwanic chociaz wiem to tylko ze sluchu jak rozmawialam z takowymi osobnikami mowiacymi "kupilem sobie ptasznika" argh...

ok reszta na gg
    i nie obudz sie przysypany torfem :P

Uprawnienia umieszczania postów