Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Początkujący...

Re: Początkujący...

ooo to jutro tam wpadne, pogadam ;p
    Dawno w zadnym zoologicznym w Czwie nie bylem.

Atrax_Rabbit
    Guest

a 7 cm z nogami to jst ok.6 wylinki morze 7

Hehe mam pajączka.Kupiłem vagansa L4.Narazie wpiep..ył mączniaka.Jakieś wskazówki dla początkującego proszę...

Gdzie kupiles?

BTW bylem w tym "Pytonie" Faktycznie malutki sklepik, za to wlasciciel zarabisty gosc :P Przegadalismy prawie 2 godziny
    Ladne ma weze, zwlaszcza tego "tytulowego" pytona.
    A jak uslyszalem co w domu trzyma.....

yeter z tym vagansem to uwazaj bo one takie jakies podejrzane sa (czyt. agresywne)

Witam

Pajaczki macie tez w Pyszczaku i pan tez jest fajny i mozna pogadac , co do Pytona, pan spox i jego zona tez fajni ludzie, bralem tam platanki i weza mlecznego i zostawilem sporo patyczakow i straszykow. Jakie znacie jeszcze fajne sklepy w Czestochowie ???

Pozdrawiam KaczmarP

Ja wiem czy Pyszczak taki spoko? Moj brat kupil tam 2 czerwonolice i oczywiscie dostal propozycje dokupienia terra : tego z palemka... Poza tym drogo. Swierszcze za 10 zl pudelko z ok 15 sztukami. U Przemka sa po 9, a jest ich z 30 w pudelku. Fakt, ze czasem maja ciekawe (jak na Czwe) rzeczy. A ptasznika to jeszcze ta mnie widzialem... no ale jak sie studiuje w Toruniu, to sila rzeczy czesto tam nie bywam ;p

BTW uslyszalem kilka ciekawych historii o tym sklepie na Daszynskiego ;p

No jak do niego sie idzie to już nie da sie wyjść.Naprawde swietny gościu.Właśnie w Pytonie kupiłem mojego vagansika.

No właśnie zauważyłem...kunia taki goofniarz a chce pokazywać kto w moim pokoju rządziTroche sie wystrachałem jak pomyślałem co będzie jak dorośnie

AA to pewnie tego, co go ogladalem ;p
    Ladny byl i taki hmm wypasiony, ze tak powiem ;p

Uprawnienia umieszczania postów