Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Kryzys świerszczowy!

Kryzys świerszczowy!

Właściciel sklepu zoologicznego w którym zawsze kupuje małe świerszcze dla mojego versi L3, wyjechał na urlop... Nie mam gdzie kupować swierszczy dla pająka... z Bohemicą L8 jakoś sobie poradzę , bo łapie koniki polne , ale jeżeli chodzi o małe świerszczyki to jest problem... Jakim innym małym stworzonkiem mogę zastąpić świerszcze ???

Atrax Robustus
    Guest

Re: Kryzys świerszczowy!

Idz do sklepu wedkarskiego po pinki. Daj z 10 do sloika z jakims podlozem (zeby wilgotnosc byla) i poloz w cieple miejsce. Po tygodniu beda muchy.

Korgan
    Guest

Muchy w wedkarskim/na oknie, koniki polne małe na łące, biedronki i inne storzonka mozesz też przedzielić wiekszy pokarm na małe kawałki albo poczekaj do powrotu własciciela sklepu

Takie male jak po trzeciej wylince, to spokojnie mozesz tez padliną karmic. Zlap konika, przetnij na poł i juz masz mniejszą porcję. Ja tak robie jak mi sie dla maluchow male świerszcze skonczą. Wtedy zaczyna sie krojenie duzych.

PaWeL^
    Guest

czesc

a ja karmie maluchy po 1 wylince pinkami (kawalkami) po 4 pinaki & mączniakami (kawalkami) starsze mączniakami i konikami polnymi )

pozdro

Dzięki za wszystkie odpowiedzi!!!

Uprawnienia umieszczania postów