Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Co i gdzie kupic

Co i gdzie kupic

Witam wszystkich. Jestem po raz pierwszy na forum. Chce sie zapytac jakie pajaki polecacie na poczatek. Wiem ze Brachypelmy no ale moze jakis konkreny? Np. bardzo miekne sa Brachypelma Smithi, ale slyszalem ze bardzo malo jedza i wogole jakies dziwne sa. Malo jeszcze wiem. I drugie pytanie. Gdzie moge kupic owego pajaka, bo mieszkam w miescie gdzie zoologiki to sa takie ze ehhh.. Przez neta? Jakies adresy? Dzieki i pozdrawiam.

Re: Co i gdzie kupic

B. smithi nie są dziwne..... i nie jedza malo. Uwazam ze na poczatek beda absolutnie ok.

Gdzie mozesz kupic: u mnie i u kudlatego - w tej chwili mamy najtansze B. smithi na wschod od Łaby.

Wysyłamy na całą Polske więc nie ma problemu.... Mamy niemal 200 klientów z kilkudziesięciu miejscowosci w Polsce....

Pozdrawiam

mantid

Spoko. A mozesz mi podac namiary na Ciebie i co masz w ofercie? Pozdrawiam

Bujal
    Guest

Witaj kolego !
    mantid jest spoko gosc i ma sporo pajaczkow w ofercie. Sam od niego wzialem kilka sztuk i jestem zadowolony
    pozdrawiam

PaWeL^
    Guest

czesc

również polecam Ci Mandita uczciwy gosciu, pajączki gitowe, zdrowe no i najważniejsze - niskie cany !! )))

pozdro

To i ja dozuce cos od siebie. Mantid i Kudłaty to profesjonalisci . Maja nie tylko pajaki ale to inna bajka. Zamawialem u nich nie raz, szczerze polecam.

No spoko tylko jak juz pisalem: prosze o kontakt i opis co maja. Pozdrawiam.

Korgan
    Guest

Takze gorąco polecam. A co mają http://terrarium.com.pl/forum/read.p...&i=5061&t=5061

Wogóle wejdź sobie do działu "sprzedam". Jest tam wiele ofert, które mogą cię zainteresować.

Mam samicę B.Smithi L8 i jak na moje oko to je dużo Bardzo fajny pajączek. Kupiłem od TomkaG.

Uprawnienia umieszczania postów