Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 38

Wątek: KOMU PAJAKA .....

--->Mimi<---
    Guest

Re: KOMU PAJAKA .....

Zawiniły tym samym co prosiaki i krowy, kaczki i inne.

--->Mimi<---
    Guest

e.... oni je chyba łapia na wolności

Łukasz Kryszpin
    Guest

O FUJ !!!! ((
    pozdrawiam

O ZGROZO!!! czym zawiniły? a czym zawiniły świnie, krowy, kaczki itp.? powiedz mi jeszcze, że wogóle nie jesz pokarmów z czegoś co wcześniej się ruszło :-))) A co do hodowli to Jaca ma rację tucz zwierząt to jest dopiero draństwo. Poza tym gdyby u nas biegały po podwórku krowy, świnie itp. to też nie trzeba było by ich hodować :-))) W Indiach na forum jak zobaczyli fotkę kotleta to zwyzywali nas, że jemy mięso krów hehehehehehehe :-))))))) PaWeL więcej luzu w takich tematach bo ześwirujesz

PaWeL^
    Guest

czesc

nie ja nie zeświruje ja już ześwirowalem ))) a tak na serio to smuci mie widok takich pajączków na tacy ((

pozdro

francuzi jedzą żaby i ślimaki, chińczycy jedzą psy, szczury, kalmary,ośmiornice i suszi ( surowe ryby) i wiele innych, my zjadamy dziki, sarny , jelenie, bażanty, kuropatwy, zające oraz tucznik hodowlany i jakoś nikt pretensji nie ma, że zabijamy zwierzęta w celu ich konsumcji, a w oczach tych co jedzą pająki zabijanie tych zwierząt to to samo co dla nas polowanie na dziczyzne więc nie oskarżajmy innych narodów za ich specjały kulinarne bo i my możemy byś przez innych oceniani.
    ...a tak przy okazji sam jestem ciekaw jak smakują pająki, jestem smakoszem wielu potraw, ale owadów i pajęczaków jeszcze nie kosztowałem....podobno szarańcza jest smaczna...

--->Mimi<---
    Guest

No własnie chodzi o to ze nieczym nie zawiniły:-[

Nie przeszkadza mi, że wciągają sobie pajaki - wiele osób przytoczyło tutaj argumenty z którymi zgadzam się.
    Jest tylko jedno "ale" - daję sobie jaja uciąć, że są one wrzucane do wrząstku lub tłluszczu jakiegoś ŻYWE. Tak samo, jak to robi się ze ślimakami, małżami, homarami i takimi innymi.
    Tylko to mi w tym przypadku nieodpowiada.

--->Mimi<---
    Guest

Martyna dasz sobie jaja uciąć?(?)

Martynka jaja ??????? możę mamy doczynienia z jakaś hybrydą ?? coś mi tu śmierdzi Mimi trzeba rozwiazac tą zagadke 8P

Uprawnienia umieszczania postów