-
Re: ankieta...
bralem ale wyszedlem z nalogu:P i juz nie biore;]
-
ja jeszcze nie bralem i nie zamiezam brac
-
nie bralem, nie bede brac (i tak sie boje pajakow;P -to, ze wezme wylinke na reke to juz jest cos ))
-
ja bralem kiedys jak kupilem ale teraz jakos nie biore i mnie do tego nie cagnie a mam mojego kedziora od ponad pol roku]
pozdrowka
-
oczywiście że brałem, jak uciekł z terra i podziwiał sobie pokój oraz podczas większych porządków. Dla zabawy nigdy.
-
Mam jednego ptasznika kędzierzawego od poniedziałku, a drugiego od środy. Po tym co jeden robił ze świerszczem do dziękuje bardzo za branie na ręke Drugi jest jakby upośledzony i ucieka przed jedzeniem Brać biorę i będę brał....ALE COŚ INNEGO :P
-
Ja nie brałem i nie mam zamiaru brać
Do głaskania i brania na ręce są inne zwięrzątka...
-
Jaki uposledzony? Ja mam bialokolanowego, ktory przed ok 10 dniami rzucal sie na zarcie, polowal na swierszcze jego wielkosci (co tam polowal, konsumowal :> ), a teraz dostal swierszcza-podrostka, tak pol normalnej wielkosci i uciekl (tak, szybko to zrobil) pod doniczke.
-
"Uposledzone" pajączki z pewnośią są przejedzone albo szykują się do wylinki.
Moja grammostola przed wylinką sama wchodziła mi na rękę i czasami puszczałam ją na łóżko aby sobie pochodziła (oczywiście pod moją kontrolą!). Teraz mnie unika i nie szukam z nią kontaktu.
Z murinusem unikam kontaktu...hehe Mogę co prawda trzymać rękę w terra gdy mu sprzątam resztki jedzenia i nawet nie ruszy się, jeśli robie to bardzo powoli. Jednak dzisiaj podczas sprzątania położył mi jedną nogę na ręce...zamarłam...domyślałam się, co zaraz się stanie znowu. Powolutki wycofałam rekę, on wrócił na ściankę terra i było ok. Znowu potwierdza się moja teza, że murinusy nie są tak strasznie agresywne jeśli nie są drażnione i niepokojone. Nie rzucają się na każde mięso...
-
Dokladnie, uposledzone egzemplarze beda liniec... jak moj bialokolanowy dzis w nocy na gorze doniczki. Juz nie L5, a L6. W ciagu 3 dni wylinialy mi 4 pajaki, jak na komende :> a wszystkie szczesliwie i bez problemow.
Uprawnienia umieszczania postów