-
TERRA DLA MURINUSA
czesc ..co mysliscie o tym terra ..bedzie dobre dla mojego murinuska ?? czy moze cos tam jeszce wlozyc czy zmienic ??
Z gory dziekowa
POZDRO sKuNiAcZ
-
Re: TERRA DLA MURINUSA
Dodaj jeszcze tak na wszelki wypadek miseczke z woda.
-
i mozesz dac jakies sztuczne roslinki terra nie bedzie takie puste i jednolite
-
I tak pajak zabuduje duza czesc terrarium pajeczyna, chociaz mozesz sprobowac.
-
miseczke z woda dla murinusa, a to dobre..
-
a co mam nie dawac mu miseczki z woda.. ?? dlaczego ?? napewno mu sie przyda..
-
Wiem, ze to ptasznik afrykanski i nie jest higrofilny, ale standardowo juz robie tak, ze stawiam maly naparstek z woda gdzies w terrarium.
To samo mozna powiedziec o rosei. Wiele osob nie spryskuje im prawie wcale terrariow. Mimo, ze oba gatunki nie wymagaja duzej wilgotnosci, to dla swietego spokoju postawilbym ten spodeczek.
A propos wilgotnosci, to u tych gatunkow lepiej nie przesadzac.
Skuniacz -> spodek wiele miejsca nie zajmie, a jesli uznasz, ze nie bedzie potrzebny lub bedzie psul estetyke, to nie dawaj.
-
ta wloz murinuska bo sieci nie widac
-
Ej no jak można nie spryskiwać lub nie wstawiać pojemniczka z wodą. przeciesz to żywe zwierze i potrzebuje wody jak każde, mimo iż sporzywa pokarm w postaci płynnej jakaś woda zawsze sie przyda. A przyokazju fajne terra i spoko ten korzeń jest podoba mi sie. Dobrym pomysłem jest jakaś sztuczna roślinka
-
dzieki memphis..to w sumie nie jest korzen..tylko to byly takie 30 centymtrowe druciki ..(drot nierdzewny obwiniety jakims wloknem nie wiem z czego..pewnie jakies kokosowe) no i z takich piecu takie cos zwinalem
POZDRO sKuNiACz
Uprawnienia umieszczania postów