Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Dla hodowców Imperatorków (8()]

PaWeL^
    Guest

Re: Dla hodowców Imperatorków (8()]

wielkie dzięki

pozdro

w sprawie rejestracji to tutaj masz link http://terrarium.com.pl/forum/read.php?f=19&i=185&t=185

Looo
    Guest

No nie robmy z sasiadow potworow- ja swoich "wychowuje" i zawsze z zainteresowaniem ogladaja nawet karaczany...nie maja nic przeciwko; a co do kar- moj sasiad pracuje w strazy miejskiej i zdebial na pytanie o Cites i ogolnie temat zwerzat innych niz psy i koty-czlowieku-oni maja lepsze zajecia niz lazenie o domach i sprawdzanie co hodujemy-poza tym komary tez sa jadowite i co, zamkna mnie za posiadanie ich, a w dodatku bez kaganca? Spojrz na polskie realia...niska szkodliwosc spoleczna czyny itp.....Nurek-jak dostaniesz zawiasy za posiadanie (zwierzat) to daj znac-zglosze sie po autograf
    Pozdrawiam)))))

PaWeL^
    Guest

czesc

ja nie musze robic z sąsiadów potworów oni nimi są ))) nie no a tak na serio to ja mam bardzo ......... (cenzura) ......... sąsiadów. np. sąsiadka kłuci sie itp. itd. ze nie może spać bo mój pies jej szczeka o 18.00 wieczorem - późno w nocy ) <lol>

ps.wienc jak bede mial imperatorka to zadnemu nie bede mógł powiedziec !!

pozdro

To, że u ciebie tak jest to tylko sie cieszuć ale nie zapominaj że są inne miasta gdzie weszły takie rozporządzenie. ALE MAM JUZ DOBRĄ WIADOMOŚĆ ! NIE TRZEBA REJESTROWĆ JUŻ BEZKRĘKOWCÓW ! Więc hodowcy ptaszników skorpionów i innych milusińskich cieszmu sie ( bo nie musimy już łamć prawa i nastawiać sie na wyrzuty sumienia :P)

Pozdrawiam !!

I tu się zgadzam, ostatnio w Warszawie ukarali jednego gościa za warana... na razie to tylko grzywna...
    Ale z bezkręgami to na szczęście spokój

Uprawnienia umieszczania postów