Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: I wrocilem :-)

Atrax Robustus
    Guest

I wrocilem :-)

Wiem, ze powinienem zamiescic ten temat na innym forum, ale na tym pisze najczesciej

Bylo swietnie i wiele by mozna opowiadac

Mam rowniez bardzo mile wspomnienia po zlocie terrarystow w Sopocie.

Szkoda Kendzierzawiec, ze sie nie zjawiles na zlocie...a moze sie zjawiles, jak juz poszedlem. W kazdym razie sorki, ze musialem urwac sie tak wczesnie...ale wiadomo - wychowawca.

Jeszcze raz pozdrwiam goraco wszystkich i zycze Wam jak najlepszych wakacji...oby byly co najmniej tak wspaniale, jak moje

Re: I wrocilem :-)

no czesc AtraX :-) WYPOCZETY, SWIEZY. WITAMY NA FORUM.
    zyczysz udanych wakacji... no przydaly by sie bo juz prawie zapomnialem co to urlop
    P.S. czekam na wiadomosci odnosnie plyt :-)

Kendzierzawiec sie niestety nie zjawil. Zaluj, ze poszedles, fajnie bylo, chociaz w sumie dlugo tez nie siedzielismy.
    Jak Ci sie podoba Trojmiasto? ;>

Atrax Robustus
    Guest

Oj zaluje ...zaluje

Ale pomylily mi sie godziny i troche sie tam spoznilem.

Wazne jednak, ze sie z Wami spotkalem.
    Frontside -> Bede sie staral zalatwic

I całe szczęście, że wróciłeś. Nie wyobrażasz sobie nawet, jak dobry kawałek roboty wykonujesz. Tu już chciano jakieś przymusowe czytanie FAQ robić...

Kendzierzawiec
    Guest

HEHE no tak, zabrakło "niańki" dla początkujących :P. EHHH żałuje że nie poszedłem ;((, ale w ostatniej chwili dowiedziałem sie że kolega iść nie może, samemu mi sie nie chciało i teraz żałuje ;((. Z niecierpiliowścią czekam na następny zlot !!!!!!

mAYh3m
    Guest

Osz, cholera. A ja nic o zjezdzie nie wiedzialem W Trojmiescie byl... nie noooo... a ja z Gdyni. Ech, zaczekam na nastepna okazje zeby Was poznac Mordy moje kochane ;>

Pozdrawiam,

Uprawnienia umieszczania postów