-
Pytanie BARDZO glupie, ale zastanawiajace
Do terrarystow palacych Trawe. Czy probowaliscie kiedys zjarac pajaka, ciekawe jakby sie zachowywal, [ nie chce tego robic pytam sie bo mnie o ciekawi]
-
Re: Pytanie BARDZO glupie, ale zastanawiajace
Heh :>
Z tego co wiem byly nawet takie badania, tzn wplyw narkotykow na pajaki. Niestety nie pamietam o jakie konkretnie gatunki chodzilo-widzialem tylko efekty. W zaleznosci od podanego narkotyku zmieniala sie pajeczyna, a konkretnie jej ksztalt. Po trawie byla taka nieregularna, zamiast pelnych kolek byly takie prostokaty etcetera. Po LSD np. nie bylo praktycznie nic, tylko bezladna platanina nitek, ktora wygladala, jakby pajak sie sam zlapal
-
ktoś kiedyś powiedział "nie ma głupich pytań, są tylko głupie odpowiedzi"
zaczynam się nad tym bardzo zastanawiać :-)
-
-
Też widziałem te "pajęczyny" gdzieś na necie.
-
jezeli macie to podajcie stronki
-
Znam koleśa który zbuchał psa sąsiada zachowywał się jak nawalony.Nie wiem jak to jest u pająków
-
Po 1 nie sadze, by moja odpowiedz byla glupia....
Po 2 anegdota z Polibudy: Gdy profesor na pierwszym wykladzie powiedzial studentom, ze nie ma glupich pytan, tylko glupie odpowiedzi oraz zachecal ich do zadawania tychze, zglosil sie jeden delikwent i z niewinna mina zapytal:
- Panie profesorze, czy jesli stane na szynach i zlapie sie trakcji to pojade jak tramwaj?
-
-
Uprawnienia umieszczania postów