Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Wątek: Pytanie BARDZO glupie, ale zastanawiajace

walter
    Guest

Re: Pytanie BARDZO glupie, ale zastanawiajace

Walter: nie mam potrzeby testowania moich pajakow na okolicznosc wytrzymalosci na roznie substancje, nie mam w sobie malego sadysty.
    ... na zartach sie nie znasz?
    Ale warunki, ktore opisales tam, gdzie chcesz przeniesc pajaki faktycznie z lekka zakrawaja na "sadyzm"
    Od malej ilosci dymu napewno szlag ich nie trafi, nie wiem natomiast, jak beda reagowac na wieksze ilosci mieszanych dymow (i wole nawet nie wiedziec).
    Sam pale (i to niestety nalogowo) - czasami lubie sobie tez dmuchnac i konkretnego skreta - tyle, ze wlasnie wychodze na balkon a w zime na korytarz - nikt mnie do tego nie zmusza ale smrod w chalupie jest niemozliwy.
    Pajaki i kot chyba nie maja nic przeciwko temu, ze mieszkanie jest strefa "niepalaca".

Znam sie :>
    warunki nie beda az takie zle, po prostu chcialem pokazac, ze lubie urozmaicenie , bo ilosci nie beda az takie ogromne.

Tylko ze bedzie mi glupio gdy bede mowil ludziom zeby nie palili u mnie bo pajaki...ale pocwicze przed lustrem.

Awikularia_
    Guest

A tam głupio... Powiedz, że to są niesamowicie drogie i cenne zwierzęta, na które za dużo kasy wydałeś aby ryzykować jakiegoś dymka przy nich ... :P

To jest pomysl.
    Odegram maly teatr: rozbiegane oczy, szata plugawa, wlos rozwiany.
    Zostane uznany za wariata, ktoremu lepiej ustapic i spokoj ;>

Uprawnienia umieszczania postów