-
Re: sposób na wiedze
Jakiego testu?
O czym tu sie gada?
Po to jest to forum i po to są terraryści żeby odpowiadać tym którzy dopiero co zaczynają hodowle pająków jak się je hoduje...
Testy to sobie można robić na "prawo jazdy" a nie na żywe zwierzęta.
Jak się komuś nie podoba odpisywanie na posty "początkujących" to niech przejdzie na chat dla "speców" i niech robi tam za boota.
-
Chodzi o to zeby ludzie nie pytali na forum o to co maja pod nosem w faq.
-
zeby nie zadawli poje... pytan prostych jak cholera np co to jest wylinka !!!
niech przedczytaja a jesli czegos czego szukali nie znajda to niech pisza na tym forum !!
-
A co to jest wylinka?
Tak powaznie, to chyba traktujemy sie troche zbyt "elitarnie".
Gdybym trafil na to Forum, powiedzmy dzisiaj i przeczytal sobie, co "zielonym" wolno a co nie ... olalbym to z gory (albo z dolu) i poszedl sobie gdzie indziej.
Jestem rowniez uczestnikiem Spider Talk Forum, gdzie (o zgrozo) ludzie z dlugoletnim doswiadczeniem bardzo mile witaja wszystkich "nowych" i "zielonych" i odpowiadaja cierpliwie i wyczerpujaco po raz setny na "glupie" pytania nowicjuszy.
Jakis czas temu, "doswiadczony hodowca" z dwoma pajakami od trzech miesiecy biadolil nad glupota "zielonych" i powtarzajacymi sie pytaniami, zadajac usuwania takich postow ... i przy powszechnym aplauzie dostal bana.
GLUPIE sa tylko te pytania, ktorych sie nie zadaje!
-
a wiecie co ja myśle?? że tu operatoży wogule nie zaglądają, albo sie nie przejmują tym co sie tu dzieje. Czasami jednak znajdują sie głupie, wulgarne i obraźliwe posty, a takie powinno sie kasować natychmiast ! to tyle z mojej strony.
-
No sorry. po dowch miechach bedziesz udzielac rad innym? Zaloze sie ze wiedza dr.Roberta nie pochodzi z tego forum, ale z dlugoletnich odswiedczen, godzin spedzonych z nosem w ksiazkach i logicznego (i analitycznego) myslenia....nie myl "udzielania rad" z "powielaniam cudzych opiniii".....nie mam zamiaru cie zjechac, tylko zwrocic na cos Twoja uwage ..mimo wszystko pozdrawiam...
-
szkoda slow az w ustach zaschlo....problem w mentalnosci Polakow- idziemy na latwizne, po co czytac, szukac jak mozna zazyczyc sobie gotowej odpowiedzi na wlasnego maila?i co z tego ze tu pobiadolimy, ze nowi uciekan? no pewnie ze uciekana, bo jaka jest roznice miedzy tym a terrarystyka-(popieram Kedziora)-tam konkretnymi dzialami zajmuja sie konkretni ludzie z wieloletnia pasja-oni pierwsi odpowiadaja, wyczerpujaco....no coz, jestem tu jakies 1,5roku i co? nie sposob sie przez was przedrzec, dojsc do glosu, zeby ktos z was tego nie zanegowal(tu pije do Arrowa), to bardzo skutecznie zacheca do czytania forum "sprzedam"....a zapewniam za nie naleze do nowicjuszy....ta dyskusja jest jak burza w szkance wody-i tak nic nie zmieni....
-
yo wiecie jestem nowy, i jestem za tym zeby cos takiego bylo ;], ale jednak porozmawiac z hodowcami bardziej dosciwdczonymi od siebie jest tez lepiej jak czytac faq.
-
ale tak czy inaczej najpierw jednak wypadało by FAQ przeczytać
-
może i tak, ale skoro już ten faq jest i to bardzo dobry, to wypadałoby najpierw go przeczytać, a dopiero potem ewentualnie o coś pytać...
POZDRAWIAM
Uprawnienia umieszczania postów