-
Re: sposób na wiedze
Wreszcie padła inteligentna odpowiedź...Brawo Foxtrott ! Miło, że chociaż jedna osoba z tych doświadczonych myśli o innych, a nie tylko o wlasnej d... Tak z resztą Mimi też ma racje;nikt nie jej posta nie odpowiedział, bo chyba był za mądry...Ech ... "żałość człowieka ujmuje ". Jak wam sie posty nie podobaja...jak pytania za proste to można w kulturalny sposób odesłać nadawce do Faq'ów. No ale mniejsza...Sorry za te teksty- psa mi uśpili i jestem wkurzony :/
POZDRAWIAM ALL
-
Foxtrott-jak Cie spotkam w zoo, to tez bede pytac a nie czytac, bo bardziej chodzi o nawiazanie kontaktu i dowiedzenie sie czegos wiecej niz na tabliczce, przynajmniej dla mnie-terrarysty.Nie chodzi o to,ze poczatkujacy zadaja bezzsensowne pytania, tylko o to,ze odpowiedz na nie znajduje sie obok-ale taki nasz rod ze wygodniej zasypac pytaniami niz siegnac po literature, albo do netu...a wkurzaja mnie pytania w stylu mam cos-co to jest i jak to karmic-bo to jest zagrywka ludzi nieodpowiedzialnych... ale coz, po to jest forum...Szkoda nerwow..pozdrawiam wszstkich
Ps: nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi....
-
Fajnie by było jak by zaistniało nowe forum tylko o skorpionach
-
my tu gadamy, a post obok znowu ta sama historia...
-
ekhem... mnie za pomysł zrobienia oddzielnego forum zbluzgano. HEHE. Coś wam przypomne, po co dzielić terrarystów ??? he ? na te "głupie" pytania miał odpowiadać faq Atraxsa. Moim skromnym zdaniem za pierwszą prubom wejścia na forum powinien otwożyć sie faq a nie forum.
Ostatnim razem taka gadka doprowadziła do tego że powstały 2 chaty i tak wsztscy na jednym siedzą. blah.
PS ktoś może nie wiedzieć co to faq.
No dobra jak zwykle namieszałem, ale chyba sie skapniecie oco mi chodzi
-
wg mnie lepsze 2 forum, niż jakieś testy czy pytania przed zalogowaniuem nicka
-
Myśle że dobrze jast jak jest tylko FAQ powinien być bardziej widoczny no i głupie komentarze powinny znikac.
-
jak najbardziej zgadzam się z Foxtrottem!!! sama jeszcze dwa miesiace temu byłam ciemną masą, a teraz czytając samo forum dowiedziałam się kupę rzeczy i mogę powiedzieć trochę o każdym zwierzęciu i nie uznaje się za początkujacego, choć na poczatku nie wiedziałam nawet co jedzą gekony. dlatego wielu "nowych" moze sie okazac swietnymi materialami w przyszłości, przecież nawet doktor Robert czy Nook byli na początku "niewiedzący", zaczynali od podstaw a teraz sami widzicie, że są autorytetami na forum. dlatego uważam że najlepszym rozwiązaniem zarówno dla Nas jak i początkujących jest osobne forum dla amatorszczyzny, gdzie My możemy im udzielać odpowiedzi - ach, jakie to podbudowujące :-D
-
albo jak beda jakies glupie pytania na forum po prostu nie bedziemy odpowiadac , a ten ktos kto jes zadal wkoncu zacznie cosik czytac jakies FaQ i t d
!!!!!!!!!!!
-
wszystko przeczytalem i nie wydaje mi sie zeby ten "krotki test" byl najlepszym pomyslem;]...ostraszy to wielu poczatkujacych-pojda na terrarystyke.pl i po sprawie ...najlatwiej bedzie przed forum pajeczaki wstawic ogromny napis "najczesczesciej zadawane pytania-dla poczatkujacych!!"...jak jakis klijent wstawi durnego posta na forum to sie go poprostu skieruje do "faq"-"nzp" i skasuje posta...ale to tylko moje skromne zdanie.
pozdrawiam
Uprawnienia umieszczania postów