Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Pytanko o ciemność

Pytanko o ciemność

mam pytanie , chciałbym załozyc hodowle ptaszników w piwnicy , a co za tym idzie ptaszniki siedziale by głownie w ciemnosciach . Czy taka forma hodowania ptaszników bedzie miała na nich jakiś zły wpływ ???????
    temperatura była by wporządku wilgotnosc tez by była odpowiednia !!!
    Pozdrawiam wszystkich hodowców pająków i nie tylko !!!

Awikularia_
    Guest

Re: Pytanko o ciemność

W piwnicy też można założyć oświetlenie...

a oswietlenie sluzyloby jako dodatek ogrzewania czy w sumie potrzebne im oswietlenie tak jak np zolwia? to mnie ciekawi od dluzszego czasu bo w sumie wiecej niz 1go pajaka nie moje trzymac w domciu, chyba ze wykombinuje cos w takim stylu zeby mama wchodzac do pokoju nie widzialaby zadnego z nich (czeka mnie w sumie remont w pokoju heheh)

michasz
    Guest

mysle ze lampka nie jest tu konieczna (jesli w piwnicy masz odpowiednia temperature) ptaszniki nie przepadaja za swiatlem-w czasie dnia siedza w norach...jesli nie masz odpowiedniej temp to raczej nie polecam hodowli w piwnicy -przeciez nie moza 24h na dobe dogrzewac terra...
    pytanie dotyczylo tylko swiatla wiec o wszystko
    pozdrawiam...

widze ze ktos tu chce sie pobawic w malego frankensteina....ciemno...pajaki w piwnicy...eksperymenty w wilgotnoscia....

walter
    Guest

CIEMNOSC! ... WIDZE CIEMNOSC!!!
    Maks (J.Stuhr) - Seksmisja

..::KISO::..
    Guest

W hurtowni w ktorej kupuje pajaczki ciagle sa trzymane z ciemnosciach wiec napewno im nic nie bedzie.Zreszta pajaki maja przeciez bardzo slaby wzrok NO chyba ze skakuny chcesz hodowac

Pozdrowka

Uprawnienia umieszczania postów