-
-
Re: Pytania z jajem na poważnie :)))
ech...miki, a próbowales chociaz poszukać czegoś na ten temat, w tym serwisie? Atrax walnął takie FAQ, ze az wstyd nie zajrzeć http://terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php
....albo chociaz opis? Przeczytaj opis kędziora, bo jest obszerny, a warunki są prawie identyczne dla tych dwóch gatunkow. http://terrarium.com.pl/ptasznikkedzierzawy.php
-
o ja cie ale piekny Faq az mnie oslepilo <braaaaawo>
-
Witam
Kidzior z Belka ???
Pozdrawiam KaczmarP
-
hueh masz poczucie humoru chlopie )
mam nadzieje ze bedziesz dobrym tatusiem i dzieciaczek nie bedzie narzekal, nawet na to ze trzymasz lapki w kieszeni jak na niego patrzysz heheh a faq chyba bardzo Ci pomoglo bo jest naprawde rewelacyjne, przez ten czas jaki interesowalam sie ptaszniczkami i nim sobie kupilam nie trafilam na taka kopalnie wiedzy jak tutaj )
z tym ze w sumie wczesniej jeszcze mialam fajna i dobra xiazke kupiona 2 lata temu i jak widze chwalona tutaj..
pozdro dla Ciebie i malenstwa
-
Łatwiej najpierw sie czegos dowiedziec, a potem kupic zwierzaka
-
ja nie bede odpowiedał na to pytanie tylko zadam drugie . co za pacześniak kupuje zwierze a niema o nim zielonego pojecia a później na forum tylko posty zdechł mi pajak dlaczego ???? i inne tego typu przyktre posty. jak ja nosiłem sie z zamiarem kupienia mojego smithi to mały i cargool nie mieli życia i później do wesołej paczki dołaczył metus z którym teraz założyliśmy stronke.
Ludzie czytajcie to nie boli a wiedza sie przydaje
-
-
Jeszcze Metus najwyraźniej zapomniał dodać że pajak przed wylinką wyraźnie ciemnieje. a to z takiego powodu że widać nowy pancerz pod starym.
-
Mateus, dzięki wielkie... no i dzięki wielkie tym, którzy nie wątpią w mój inSTINKtint macieżyński
Uprawnienia umieszczania postów