Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: A to ci checa_____:0)

A to ci checa_____:0)

Dałem mojej pajęczycy Grammostola rosea małą myszkę, myśląc sobie eee tam pewnie i tak jej nie zje, ( odkąd ją mam, jakieś 4 lata zawsze wybrzydzała ).
    Ku mojemu zdziwieniu rosea zatakowała myszkę, ucieszyłem się no nareście , naje się bo po ostatniej wylince nie wyglądała zbyt okazale. Zjadła myszkę do połowy korpusu i porzuciła, coś mnie tkneło żeby resztę nie zjedzonej myszki dać Brachypelmie emili, myśląc tak jak wcześniej że i tak nie podejmie martwego pokarmu, i tutaj moja emilia także mnie mile zaskoczyła , podjeła mysie ochłapy i zaczeła jeść.

Ciekaw jestem czy i wam także podobne historjie się przydażyły ?.

Pozdrawiam
    Krzysztof.W

Re: A to ci checa_____:0)

O do diaska !!!!!!
    To Ci dopiero !!!!!!!!!!!!!!!!!

dee jay
    Guest

dalem mojemu kedzkowi białkolanowemy geniciulata..... i smithi i vangasowi to tylko smithi nieruszyła myszy może dlatego że była przed wylinką ps.dawałem martwe myszy

Co do śmiesznych zachowań pajączków, to mój Smithi fajnie ostatnio zwinął dywan, który został po wylince. Śmiesznie to wyglądało, jak ciągnął zębami )

Spodek2
    Guest

LOL

:-)

No nic, widocznie to częste zachowanie u waszych pająków :0)
    Ja poprostu nigdy nie dawałem martwego pokarmu swoim pajęczakom i dlatego nigdy nie miałem okazji tego zaobserwować.

Uprawnienia umieszczania postów