Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: do posadaczy fogerow

Mieszany widok

do posadaczy fogerow

Mam takie pytanko jak dlugo macie w terr wlaczonego fogera? i jakim miejscu (na dole czy moze u gory aby mgla "splywala")

Silent_Dragon
    Guest

Re: do posadaczy fogerow

Witam
    Ja mam na dole w basenie. Moj chodzi ok. 4 godzinki dziennie.
    Tu masz fotki:

http://www.terrarium.com.pl/forum/re...=19796&t=19796

Ale jesli masz mozliwosc zainstalowania w jakims pojemniku na gorze terra to zrob tak, wtedy para bedzie sie roznosila po calym terra.
    Pozdrawiam

Ja miałem na początku foggera na dole ale efekt był mało widoczny. Teraz mam foggera zainstalowanego na górze i mgiełka snuje się po całym terra, naprawde nieźle to wygląda. Chodzi tak około godzinki dziennie.

Moskit i ta 1h wystarcza aby wilgotnosc podniesc czy bardziej dla efektu go masz??

Mialem foggera na polce zainstalowanego ale stwierdzilem ze na dnie terra bedzie lepiej no i go przenioslem.Gdy jest na dole to jest gestsza.Za jakis czas bede pzrerabial terra i umiejscuje go wyzej zeby mgla sobie splywala.A wlacza sie automatycznie kilka razy dziennie najdluzej chodzi 45min a pozniej 2 razy po 20 min.

Powiedzcie mi, jak długo wytrzymuja Wam membramy ?
    Mi kurna po pół roku użytkowania zaczyna się już kaszanić :|

Oprócz foggera pryskam jeszcze terra, używam go raczej "oszczędnie" Włączam na ok.20 min trzy razy dziennie. Narazie membrana działa mi 4 miesiące i tylko raz miała dłuższą kompiel w occie.

Uprawnienia umieszczania postów