-
Re: ptasznik a dym z papierosa
Moim zdaniem palenie w pomieszczeniu, w którym trzymamy ptaszniki to wielka nieodpowiedzialność! Sama jeszcze niedawno paliłam, ale nigdy przy moich zwierzaczkach. Dym papierosowy jest bardzo szkodliwy dla ludzi a co dopiero dla o wiele mniejszych pajączków. Pozatym można chyba wyjść z papierosem na dwór, balkon czy klatkę schodową lub po prostu nie palić w ogóle
-
Nie widzialem jeszcze zadnych wynikow badan, ani analiz, wiec jak na razie wypada mi tylko wierzyc w slowa, ze zwierzakom nic zlego sie nie dzieje :]
-
Miałem ten sam problem padna czy nie oczywiscie nałogowiec ze mnie jest na ful mam sporo pajączków testowałem najpierw na "podwórkowcach" nic im nie było moje trzymam w pokoju gdzie palę
paczka lub dwie wszystkie żyją.Nie mówie tu o duchaniu do terra pająkowi bo jak by tak człowieka zamknąć w pudełku i mu z takiej wielkiej fajki dmuchnąć hehehehe to go też zetnie hihihihih oczywiście z zaczadzenia :PPPP Osobiście nie popieram palenia przy naszych podopiecznych.
-
-
hihihihhihi ))))) Uczeni umiescili w słoiku robaki wpuscili troszkę dymu papierosowego robale padły nalali potem do szklanki wódki zamoczyli w niej robale robale padły wiec doszli do wniosku "Kto pije i pali ten nie ma robali"
-
Pale sporo to znaczy ze mam spedzac na balkonie sporo czasu? A co z zima? ....tak jak juz mowilem nie popadajmy w paranoje
-
....tez mi sie cos przypomnialo, mianowicei uczeni wlozyli robala do wodki i nazwali to TEQUILA
-
-
hehehe po cofeinie to józ całkiem orjętacje tracą hihihih
Uprawnienia umieszczania postów