Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Karmienie biedronkami

Re: Karmienie biedronkami

Masz rację Jimbo biedronki wytwarzają substancję odstraszającą wiem że
    pies jak raz się natnie to więcej nie ruszy Ja bym sobie z biedronkami dał spokuj jest wiele innych robali.Jadąc rowerem biedronka wpadła mi do ust
    goszkie jak hole... nie dał bym tego pająkowi.Najlepiej przetestować wepchnąć delikwentkę w sieci pajączkowi z łąki i popaczeć jakie będą rezultaty.Osobiście nie widziałem Biedronki w pajęczynie.Może wczesniej ją ktoś zjadł )

Atrax Robustus
    Guest

Ja mysle, ze mozna karmic, bo widzialem 2 razy pajak jedzacego biedronke.
    1. Krzyzak
    2. Tygrzyk
    Pozniej obserwowalem pajaki, bo akurat byly blisko domu i oba przezyly.

W kazdym razie i tak nie podalbym ptasznikowi. W ogole lepiej jednak zrezygnowac z chrzaszczy, bo nigdy tak naprawde nie wiadomo, czy cos sie nie stanie pajakowi. Ze stonkami tez probowalem i rowniez nic zlego sie nie stalo.

A poza tym szkoda mi biedronek, przeciez mam szarancze

yiuldyn
    Guest

Natomisat w moim mieście Sosnowiec cena świerszczy to również 1zł za sztuke! Ździerstwo, trzeba sie nieźle nachodzić żeby taniej trafić.

U mnie z zielonej gorze duze swierszcze sa po 60gr za sztuke, a malutkie w pudeleczkach, za 3,40 za 10sztuk

W moim małym miasteczku jest Zoolog ale same rybki i chomiki jest taka miła pani która tylko mi przywozi świerszcze na zamówienie w pudełku jest mix od takich 0,5 cm do dorosłych róznie to bywa nieraz sa same takie przed ostatnią wylinką do dorosłości przeważnie jest ich tam 30 jeśli jest przewaga mniejszych to 40 i płacę zawsze 7.80 zł nie wiem na jakiej zasadzie cenę ustala ale myślę że nie przepłacam.

W Sosnowcu w lecznicy weterynaryjnej na ul. Zamkowej paczka (ok30 szt) 10zł a 1 szt 1zł (zawsze jak się mało kupuje to się płaci) pozdr Piotr

Uprawnienia umieszczania postów