-
Pytanie o Kedzierzawca :)
Mam kedzierzawca od 2 dni. Nawilgocilem wlokno kokosowe, zrobilem mu przytulny domek, wlozylem do srodka konarek (wymoczony i wysuszony i wypieczony w piekarniku) i zdecydowalem sie wpuscic mu dzis obiad. Obiadem zostal swierszcz. Ok. 2 cm dlugosci (pajak po 4 wylince, ok. 4 - 5 cm dlugosci). Czy obiadek nie jest za duzy. Pajak go nie goni (byly trzy pseudo-ataki). Pajak sobie spokojnie siedzi i czeka. Jesli go nie bedzie jadl zostawic swierszcza w terrarium, czy wyjac? Prosze o odpowiedz.
-
-
Re: Pytanie o Kedzierzawca :)
albopilosa 5 cm przy 4 wylince ? chyba jakiś z reaktora
-
Ale tak na przyszłośc to wyjmuj pokarm gdy pająk go nie zje przez kilka- kilkanaście godzin lub gdy ucieka przed pokarmem. Pozdrowionka
-
Moja albopilosa jest po 4 wylince ma ok. 1 cm. ciała. A tak wogóle to ile rośnie taka mała albopilosa na jedną wylinkę???
-
Witam
Jedna moja albopilosa rowniez jest po 4 wylince a ma ok. 1,7 cm ciala.
P.S Kamcio moja ostatnio urosla 6mm (ta po 4 wylince)
Pozdrawiam
-
Może podał wielkość z nogami.
-
Powiedz, jak duzy jest korpus pajaka (nog w to nie wliczaj).
-
Hmm.. jestem zmylony Podobno ona jest po 4 - 5 wylince. Sam karapaks ma ok. 3,5 cm. Moze zle mi powiedziano? W kazdym razie jest super Dzis dokupilem roslinke (sztuczna) i termometr. Higrometr tez kupie, chce miec pewnosc ze bedzie zadowolony.
Pozdrawiam.
-
Jeszcze takie male pytanie, jesli nie wiem kiedy byla ostatnia wylinka po czym DOKLADNIE moge to poznac? Wiem ze bedzie malo ruchliwy i jakby ospaly... ale tylko tyle?
Uprawnienia umieszczania postów