Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Kupno B.Vagans ,pare pytan beginera

Kupno B.Vagans ,pare pytan beginera

Witam ,za pare dni mam zamiar kupic dorosła juz samice B.Vagans jedak troche sie wacham gdyz do tej pory hodowalem tylko B.Albopiloske ,bardzo spokojna i lagodna,natomiast o Vagansach slyszalem i czytalem iz sa bardzo agresywne i ruchliwe dlatego prosze was o opinie jak to jest z tymi Vagansami oraz czy polecacie hodowle początkującemu ? thx

K@MciO
    Guest

Re: Kupno B.Vagans ,pare pytan beginera

Ja mam dorosłą samicę b. vagans i był to mój pierwszy pajączek. Przyzwyczaiłem się do jego zachowań. Czasami jest spokojniutki i nawet wydaje mi się jakby lubiał smyranie pędzelkiem po odwłoku . A czasami jest dosłownie psychiczny. Mój jest dość nerwowy (jeśli można tak powiedzieć). Zależy od pajączka jaki się trafi. Ale to jest właśnie vagans - nieobliczalny...I kocham go za to...

POLecam bardzo mily pajaczek

K@MciO
    Guest

AHA !!! ale nie dodałem że jest prześliczny))

Elmalier
    Guest

moja jest niebywale spokojna.. kurcze jak ja przenosilem do terrarium to zapierala sie ale tak wiesz, ja ja troche pchnolem a ona spowrotem nic wyczesywania wloskow, zadnej reakcji nerwowej, wogole jest spokojniutka dotykanie jej nie szkodzi trafila mi sie fajniutka ale fakt jelsi juz jestes bardzo natretny to wada jest wyczesywanie wloskow po jakims czasie ma takiego irokeza wloski zostaja tylko na czubku odwloka i dosc brzydko to wyglada biorac pod uwage ze ma czerwone wloski... ale ogolnie polecam pajaczka jest bardzo ciekawy i naprawde ladny

Uprawnienia umieszczania postów