-
Re: film 2 maja
Super !!! Chyba sobie takiego znajdę !!! Ale jak nie to może ktoś będzie miał do sprzedania...
-
Film był po prostu bajer , a te skakuny są świetne , ja też jestem chętny na kupno jakiegoś gatunku , a tak przy okazji , gdzie w polsce mozna takiego znależć ??
-
Nie oplaca sie kupowac, bo nikt tego pewnie nie hoduje, a u nas w Polsce sa takie gatunki, jak:
Salticus scenius (chyba najbardziej znany i jak poszukasz Matiik, to znajdziesz go pewnie na jakims budynku lub scianie).
Philaeus chrysops...tez znajdziesz, jak poszukasz.
Euophrys aequipes, Aelurillus v-insignitus...itd.
To tylko nieliczne przyklady przedstawicieli Salticidae, jaka wystepuje w Polsce, wiec IMHO nie oplaca sie kupowac, tylko lepiej jest zlapac...
-
szkoda ze nie miałem discawery...
jak rozmnoże scakuny to może bede je sprzedawał
-
ja to mam szczęście zdążyłem wyjść na dwor na rower patrze na ziemie a idzie jakiś pająk jak sie przyjrząłem okazał sie bardzo ładny ale malutki bo ma chyba z 3-4 mm. wydaje mi sie że to Eresus niger podobno jest bardzo rzadki i chba go jesszcze dzisiaj wypuszcze. Tylko nie wiem gdzie go zanieść znalazłem go na chodniku dośc blisko jest rzeka jakiś kilkadziesiąt metrow las w inną strone są też łąki i nie wiem gdzie go odnieść jak ktoś sie zna to niech mowi
-
film był do bani... nudny...
-
Film był ok szkoda tylko że tak mało o ptaszniczkach!
-
Cze
Niestety z przyczyn nie załeżnych ode mnie nie mogłem oglądać filmu, jednakże oglądała go moja dziewczyna ( bardzo lubi pajaki i podobał jej się jeden gatunek pająka, opisała go tak:
" (...) miał takie duże oczy i był cały czarny taki włochaty."
czy ktos z tych co oglądali mógłby mi powiedzieć co to za pająk.
Z góry thx
-
hehe tak ktorys ze skakunów one maja wielkie patrzalki
-
film fajny szkoda tylko ze nie bylo praktycznie nic o ptasznikach!
malo ciekawych rzeczy tylko te skakuny i skakuny
widzialem wiele ciekawszych filmow
Uprawnienia umieszczania postów