Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Przemeblowywanie terra

eckos
    Guest

Przemeblowywanie terra

Wszyscy się chwalą że ich pająk przekopywuje terra, użądza je po swojemu, a ja u mojej Smithi (ok.5cm) niczego takiego nie zaobserwowałem. Ogólnie siedzi, mało sie rusza ale je sporo.
    Czy to normalne?

Re: Przemeblowywanie terra

Widocznie twojemu pająkowi pasuje mieszkanko jakie dlaniego przygotowałeś i nie czuje potrzeby zmiany otoczenia w taki czy inny sposób. a co do małej róchliwości to tez niemasz sie czym przejmować może wsumie miec za niską temperature ale wsumie pająk to nie krulik żeby biegał :]

niektóre pająki tak mają, ale myślę, że kiedyś zacznie "ryć"

moja blondi rowniez niekopie a w opisie gat jest wyraznie napisane ze pajak bardzo lubi urzadzac swoje mieszkanko po swojemu.... kazdy pajak ma swoje upodobania

Terrariko
    Guest

mój kędzieżawiec od pierwszego dnia przerył cały poijemnik i prawie zakopał orzecha!!:/

eckos
    Guest

THX za odpowiedzi

jeszcze wczoraj mowilem, ze moja blondi nie kopie ... hehehe dzis zakopala kryjowke.... ale od zewnatrz

walter
    Guest

Wszystkie naziemne (nie mowiac juz o podziemnych, bo to chyba oczywiste) wczesniej czy pozniej przekopuja.
    Moja Nhandu carapoensis dlugo byla zadowolona z istniejacego wystoju a ktorejs nocy przekopala dokladnie wszystko (na miesiac przed wylinka).

Uprawnienia umieszczania postów