Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Skaczace pajaki

Maciek Grabowski
    Guest

Skaczace pajaki

Przedwczoraj ogladalem atak pajakow i zainteresowaly mnie skaczace pajaki wystepujace w tym filmie chcialbym sie zapytac gdzie mozna takie zdobyc

Re: Skaczace pajaki

Wyjdź na dwór i popatrz uważnie. Gwarantuje, że znajdziesz.

Maciek Grabowski
    Guest

ale chodi mi o takie jak w filmie kture mozna chodowac i sa wieksze

....Sorry , ale to troche nie normalne... Poszukujesz pająków które zobaczyłeś w jakimś podrzędnym , beznaciejnym , całkowicie zmyślonym filmie. Równie dobrze mógłbyś szukać pająków które ci się przyśniły...Albo idealnej żony...he..he..

Wesoły_hopak
    Guest

pająk był w 100% nieprawdziwy nie ma takich ptaszników które by zabiły jadem.

no Kostek ale w filmie podana jest łacińska nazwa tych pająków i chyba nawet całkiem prawdziwa. Być może wielkośc pająków sie nie zgadzała , tego niewiem, ale takie pająki istnieją a co do chodowania to można chodowac każdego pająka. Przeciesz ptaszniki taki smithi to jest w Mexyku pospolity ( sory był teraz jest ju mniej ) jak u nas kątnik czy krzyżak ogrodowy . Wiec My chodujemy ptaszniki a być może hodowcy z Mexyku usilnie poszukują naszych rodzimych gatunków

Wesoły_hopak
    Guest

co??? co to miało być mowa o filmie.
    po za tym hodować przez,,h,, :P

dobra błędów sie mi tu nie czepiaj bo mam 2 z polskiego i zawsze 100000 błędów w wypracowaniach. A mowa byłą ogólna jedynie pierwsze zdanie tyczyło sie do filmu. Bo tak beznadziejnego filmu to ja dawno nie oglądałem

Maciek Grabowski
    Guest

nie muwie ze film byl dobry wrecz przeciwnie ale zainteresowaly mnie oajaki kture byly pokazane na poczatku mialy jakas lacnskom nazwe tylko niewiem jaka

W Polsce o ile mi wiadomo zyja pajaki Skakuny. Nie znam sie dokladnie na ich systematyce, ale wiedz ze na 100% zyje w Polsce skakun arlekinowy.(i skacze)

Uprawnienia umieszczania postów