Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Różowa albopilosa

Looo
    Guest

Re: fotki

tez sobie zadaje to pytanie. Jaka tu jest sztuczka z zalacznikami?

Re: fotki

zdiecia nie moga zajmowac wiecej niż 100 kb a dwa no to chyba to że musi być wpisana dokłada lokacja a nie nazwaz jak ja kiedyś robiłem

Looo
    Guest

Re: fotki-zalaczone

ok, byly male problemy techniczne, zdjecia sa slabej jakosci, ale mam nadzieje ze widac kolorki. I co wy na to?pozdrawiam
    ps- dodam tylko ze wplyw srodowiska nie ma nic do rzeczy, oda przebywaja w identycznych warunkach; mam wrazenie ze jak caly pajaczek pokryje sie wloskami to i tak bedzie czarny i zabawa jest tylko z mlodymi...;(

Atrax Robustus
    Guest

Re: fotki-zalaczone

Wedlug mnie nie ma w nim teraz raczej nic dziwnego.
    Ma tylko troche inny odcien. Tym mniemniej to sliczny pajak

Awikkularia
    Guest

Re: Różowa albopilosa

Nie jest to albinos na 230%. Gdyby nim była, to nie miałaby czarnych oczu i ciemniej plamki na odwłoku. Albinizm (bielactwo) to całkowity brak pigmentu. Hehe, pewnie bedzie jakis wyklad o bielactwie... :P. Nie chce mi sie o tym pisac, ale moze ktos napisze fachowo i zrozumiale. Loo, nie martw się, to nie albinos tylko trochę jaśniejsze ubarwienie.

Pozdrawiam

CD/Tombik
    Guest

Zgadzam sie z Awikkularia. Gdyby to byl albinos to nie mialby pigmentu na calym ciele.

Looo
    Guest

..wiem ze to nie albinos, ale chodzi mi o to czy bedzie mial inny odcien brazu jak podrosnie, czy tez bedzie niedo odroznienia od pozostalych.

Poczekaj a sie przekonasz. Ty masz tego pajaka wiec Ty najlepiej bedziesz wiedzial :P Zaczekaj az zaczna sie wybarwiac i wtedy bedziesz wiedzial czy jest zielony czy kedzierzawy.

Uprawnienia umieszczania postów