Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Różowa albopilosa

Mieszany widok

Looo
    Guest

Różowa albopilosa

CZy rozowe zabarwiemia mlodego pajaka bedzie jakos zauwazalne gdy dorosnie, czy mam sie szybko cieszyc? Jedna z malych albopilos jest wyraznie inna od reszty- rozowawy kolor obserwuje od 3wylinki, a teraz jest po 5.Spotkaliscie sie z tym?

Re: Różowa albopilosa

hmmmmmmmmm moze to albinosek? Jeżeli tak to pilnuj go jak oka w głowie. Niejeden ma na nią chrapkę. Niezwykle rzadko sie ja spotyka i z tego względu osiaga zawrotne ceny. Miałes duuuużo szczęścia jeżeli to albinos.

redknee
    Guest

to nap[ewno nie jest albolos, labonosy wolniej znacznie rosna od zwulkych i nie sa rozowe tylko szaro biale

Huhros
    Guest

zwykle albopilosy (mlode) sa ciemne, wiec moze przez przypadek ktos dal Ci jakis inny gatunek

Zgadzam się z Huhrosem może to młoda rosea?

Też mi się zdaje , że tonie jest albopilosa. Jeżeli jednak to jest albopilosa to masz szczęście , że jesteś jej właścicielem

ja bym proponował zamieścić w miare możliwości jakąs fotke łatwiej było by odpowiedzieć na twoje pytanie

Looo
    Guest

OK fotka porownawcza z innymi bedzie za 2 dni. To z cala pewnoscia jest albopilosa, bo innego kokonu dziewczyna od ktojej mam pajaki nie miala
    pozdrawiam

Looo
    Guest

Re: fotki

Zalaczam zdjecia pajaczkow; albinosem raczej nie jest, zgadzam sie, ale czym jest?

Re: fotki

a gdzie te fotki ????????

Uprawnienia umieszczania postów