-
Różowa albopilosa
CZy rozowe zabarwiemia mlodego pajaka bedzie jakos zauwazalne gdy dorosnie, czy mam sie szybko cieszyc? Jedna z malych albopilos jest wyraznie inna od reszty- rozowawy kolor obserwuje od 3wylinki, a teraz jest po 5.Spotkaliscie sie z tym?
-
Re: Różowa albopilosa
hmmmmmmmmm moze to albinosek? Jeżeli tak to pilnuj go jak oka w głowie. Niejeden ma na nią chrapkę. Niezwykle rzadko sie ja spotyka i z tego względu osiaga zawrotne ceny. Miałes duuuużo szczęścia jeżeli to albinos.
-
to nap[ewno nie jest albolos, labonosy wolniej znacznie rosna od zwulkych i nie sa rozowe tylko szaro biale
-
zwykle albopilosy (mlode) sa ciemne, wiec moze przez przypadek ktos dal Ci jakis inny gatunek
-
Zgadzam się z Huhrosem może to młoda rosea?
-
Też mi się zdaje , że tonie jest albopilosa. Jeżeli jednak to jest albopilosa to masz szczęście , że jesteś jej właścicielem
-
ja bym proponował zamieścić w miare możliwości jakąs fotke łatwiej było by odpowiedzieć na twoje pytanie
-
OK fotka porownawcza z innymi bedzie za 2 dni. To z cala pewnoscia jest albopilosa, bo innego kokonu dziewczyna od ktojej mam pajaki nie miala
pozdrawiam
-
Re: fotki
Zalaczam zdjecia pajaczkow; albinosem raczej nie jest, zgadzam sie, ale czym jest?
-
Re: fotki
a gdzie te fotki ????????
Uprawnienia umieszczania postów