Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Ptaszniki - najczęściej zadawane pytania

Mieszany widok

Nook
    Guest

Ptaszniki - najczęściej zadawane pytania

Mamy nadzieję że "Ptaszniki - najczęściej zadawane pytania" ochronią listę od ciągle powtarzających się pytań... Jeśli dane pytanie się powtórzy, będzie kasowane, a autor danego tematu będzie kierowany właśnie do FAQ Ptaszniki (skorpiony wkrótce...)

Gorące podziękowania dla Andrzeja który napisał FAQ

Przeczytaj:
    <a href=/forum/faq/ptaszniki.php>Ptaszniki - najczęściej zadawane pytania</a>

Rozumiemy że bedą kłopoty z wyszukaniem danych informacji.... dlatego niedługo powinna się ukazać wyszukiwarka...

Nie zapominajcie również o ARCHIWUM

Re: Ptaszniki - najczęściej zadawane pytania

hmmmmmmmmmmmm?????????????
    z jednym się nie zgodzę a najbardziej w tym że gramostola rosea jest ruchliwa no powiedzmy że przebywa ciągle poza kryjówką ale potrafi ona stać w miejscu przez cały dzień (no może w nocy se troche pochodzi)no może przynajmniej moja tak robi ale z wypowiedzi Foxtrotta to jego rosea też tak robi nie wiem jak innych rosee tak robią.A moje dwa kedzierzawe są o wiele bardziej ruchliwe niż rosea,ciągle gdzieś łażą a czasami co się zdarza bardzo żadko siedzi w kryjówce,no ale przecież każdy ma inny charakter:P.

ALE TAK WOGÓLE TO FAQ jest naprawde extra i pomoże niejednemu zakłopotanemu terraryście

ATRAX ROBUSTUS JEST WIELKI I JEGO WIEDZA NIE MA GRANIC !!!!!!!!!

Hmmm co do FAQ i wiedzy Atraxa sie zgadzam w 100%. Jesli zas chodzi o G.rosea to moja np. caly dzien chodzi nie zaleznie od niczego, a jak stoi to najwyzej z 5 minut pozatym zawsze sie przemieszcza.

Pozdrawiam

Atrax Robustus
    Guest

Dzieki
    Co do rosei, to mozna sobie porownac jej tryb zycia z trybem zycia kedzierzawca. Poza tym, niech Walter opowie o swojej rosei
    Mozna powiedziec, ze jest to ptasznik Z REGULY bardziej aktywny od Brachypelm
    ------------
    co do FAQ, to prosze wszystkich o wyrozumialosc, bo pisalem go od poczatku do konca bez chwili odpoczynku i zarwalem nocke. Staralem sie uniknac wszystkich bledow rzeczowych, jakie moglem popelnic, jednak mozliwe, ze wkradlo sie tu pare literowek, gdyz bylem juz troche zmeczony i nie moglem uniknac bledow.

O kurde!! No to stary sie spisales na medal!!! Gratuluje takiego FAQ! Teraz pajączkom w wielu dmach powinno sie zyc lepiej
    Nook, a mozesz tam dorzucic spis tresci z pytaniami i linki do odpowiedzi?
    Pozdrawiam.

no rzeczywiścei FAQ jest na medal... No Andrzej ale żeś się rozpisał.... Proponuje wystąpic z podaniem o przyjęcie Cie na studia medyczne a nie do gimnazjum/szk średniej )

BRAWO Atrax ;-)

Kendzierzawiec
    Guest

hmmm ale sie napracowałeś . FAQ jest super... gratulacje. I wszystkim wszystkiego naj naj lepszego z okazji moich urodzin.

Kendzierzawiec
    Guest

a propos FAQ ja też cuś takiego napisałem, hehe chociaż moje nieumywa sie do FAQu Atraxa ale napisałem i dałem to w załączniku jak komuś, to może przeczytać.

Mam parke ptasznikow Lasidora parahybana jakie maja miec warunki do rozmnozenia

Uprawnienia umieszczania postów