Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Skorpion na zakupach ??

Mieszany widok

Maks Zwierz
    Guest

Skorpion na zakupach ??

Siemka ! Chciałem wam coś opowiedzieć... wczoraj z moim tatą, mamą i kumplem wracałem z naszego sklepu w Czeladzi (oczywiście zoologicznego ), a bylo ok. godz. 21. Wtedy do mojego taty zadzwonili z ochrony z drugiego sklepu z Zabrza "że jest afera bo złapali na GEANT'cie skorpiona". No to pojechaliśmy tam... wchodząc do pomieszczenia w który jest monitoring przywitał nas dość młody "ochroniarz" i pokazał nam słoik ze zdobyczą. Pooglądaliśmy go z ojcem (oczywiście skorpiona, a nie "ochroniarza" ) i stwierdziliśmy że takiego nawet nie mieliśmy... Najprawdopodobniej wyszedł z transportu owoców, kwiatów lub innych paści... Był to najprawdopodobniej Pandinus sp. (czarny, duże szczypce, biały kolec). I tak właśnie powiekszyło sie nasze grono terrarystyczne (o "ochroniarza") który jutro kupuje terrarko... Acha i jaki z tego morał ?? Skorpiony też lubią SUPERMARKETY... hehehe Pozdrawiam Maks Młody Dodi

MIDO
    Guest

Re: Skorpion na zakupach ??

Jak będa jakies węże z Ameryki Południowej to dajcie znać z checią sie zajme nimi

Ja tez bym sie bardzo chetnie zaopiekował taką zdobycza wiec jak co daj znac

Łysek
    Guest

Do nas do hurtowni tez przyjezdzaja rowne zwierzaczki, lecz niestety kiedys tlyko pajak przezyl.. a tak chinczycy tak pakuja towar ze zwierzaki padaja lub sa zgfniatane.. jaszczurki, male weze to norma.. przynajmniej raz w miesiacu cos mozna znalezc w kartonie.. niestety padlego ;(

Uprawnienia umieszczania postów