-
Re: Spider na rekach...
A ja nie wiem o co tyle chałasu. Kiedyś zostawiłem na chwilę kubek z mlekiem (gorącym) na stole. Gdy chciałem wypić mleko w ustach znalazłem Kątnika (ogromnego). Od tego czasu kocham pająki. Mam B. Smithi. jest po 3 wylince. co ok. 2 dni biorę ją na rękę żeby sobie pospacerowała. Może mam coś z głową ale uważam że jest to cudowne doznanie gdy pajęczek chodzi po dłoni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
po czyms takim pewnie mialbym uraz do picia mleka ))
ps.
myslisz, ze dla pajaka to doznanie jest rownie cudowne?
-
ej a niemyslales ze to moze nie kedziezawy tylko parachybana???
ludzie kupuja albo dostaja pajaki potem szukaja i probuja poznac po zdjeciach w internecie rozpoznaja jako kedzierzawego
albo go zaglodziles ...
-
K@r@l nie bedziesz taki szczesliwy jak ktoregos dnia pajaczek spadnie Ci z reki [ czego Ci nie zycze ] upadnie na podloge i rozbije sobie odwlok. Pajakow nie powinno sie brac na rece, powinnismy im tworzyc maxymalnie identyczne warunki jakie maja w swoim rodowitym miejscu... a taki smithi z meksyku w swoim otoczeniu nie ma ręki po ktorej moglby sobie chodzc
-
Po trzeciej wylince? To uważaj żeby go nie zgubić.
-
raczej nie powinnieneś, ale jak już chcesz to bardzo delikatnie
-
cudowne to musialo byc doznanie dla tego katnika )))
-
Zgadza się.
Jak ktoś hoduje konie albo krowy to też ma je brać na ręce?
Na koniu się jeżdzi, krowę się doi a pająka się karmi i cieszy że duży rośnie.
-
no wlasnie. a jak cie ugryzie?
-
Jeżeli mnie ugryzie to trudno. spaść może ale najwyżej z 5 - 10 cm więc (chyba )sobie nic nie zrobi. Po to choduję pająka żeby mieć z niego jakąś uciechę. A co za uciecha gdy sobie siedzi w terra?
Uprawnienia umieszczania postów