-
problem z młodym Kedziorem
witam , odrazu mowie iz jestem poczatkujacym terrarysta, no wiec pare dni temu kupilem sobie młodego kedziorka ma jakies 4cm z nogami,sprzedawca powiedzial ze spokojnie moge go juz trzymac w terra.Wiec wszystko mu pieknie przyszykowalem (wilgotny torf,troche korzeni,kamienie itp) acha terra ma wymiart 45 cm dlugosc,24cm szerokosc,i 23cm wysokosc, za dnie grzeje mu lampka tak do 28 stopni,a w nocy temp spada do 21 ,no wiec moje pytanie jest takie , kiedy go wlozylem juz do terra pierwszej nocy byl bardzo aktywny, przenosil torf,patyczki itp,natomiast nastepnego dnia juz go nie widzialem wiec myslalem ze moze sie gdzies zakopal , jednak w nocy takze sie nie pokazal ,i na nastepny dzien rowniez ,nie sadze aby uciekl bo terra mam bardzo dobrze zabezpieczone,no wiec co mam teraz zrobic,poszukac go w tym terra czy poczekac az sam sie pokaze ,a moze terra jest dla niego za duze,lub jest za cieplo ze nie chce wychodzic. Czy takie zachowanie jest normalne wsrod tych pajakow ze nonstop siedza gdzies w ukryciu ??
Uprawnienia umieszczania postów