-
Kilka słów z mojej strony
Cześć.
Wlasnie sobie przeglądalem forum o pajączkach, bywam tu rzadko ponieważ to nie moja działka choć mam pajączka (nawet sporego).
Z tego co zauwazylem to Pablos i Atrax wnoszą najwiecej w to forum o pajączkach - wiem że są też inni ale przepraszam - nie kojarze nickow , a np. Awikularia czy JadziaP - no nie trzeba wspominac o ich ogromie wiedzy. I dziwie sie że ktoś ma jeszcze taką bezczelnośc żeby Ich krytykować, żeby kogoś oceniać trzeba mieć ku temu dobre argumenty - a Kava Kava uzyla wrecz żałosnych argumentów w temacie "mikroby w służbie arachne" oskarżając Pablosa - sama nic konkretnego nie wiesz i jeszcze masz pretensje do inych - takich ludzi jak Ty nazywam ludźmi pustymi i płytkimi. Chetnie bym napisał co o Tobie myśle ale daruje sobie tą wypowiedź.
a "smecta" - też moglbym powiedzieć że brzydki jesteś i niebezpieczny - jaki ma do tego stosunek Twoja towarzyszka życiowa ?
Widze ze w temacie nie za halo wiec nigdy nie zrozumiesz ludzi hodujacych pajaki , weże czy krokodyle .
Szkoda że znaczna część ludzi mieści się w moim kryterium oceny :
Ludzie składają się głównie z mętnych intuicji, brudnej seksualności, kompleksów, zawiści i frustracji. Czasami są sympatycznie nastawieni do ogólnie pojętego świata, ale to zazwyczaj pierwsze, łatwo ulatujące wrażenie.
Ale często się w tym tylko utwierdzam coraz bardziej .
A co do rozwoju forum:
Malo jest osob posiadajacych wiedze od strony biologicznej , medycznej czy chemicznej , sam sie interesuje medycyną jak innymi naukami przyrodniczymi i gdyby nie Ci ludzie to czytalbym jakies bzdury pseudomedyczne.
pylius.
Uprawnienia umieszczania postów