Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Uciekł MURINUS

Mieszany widok

Kirk
    Guest

Uciekł MURINUS

Uciekł mi wlasnie ten ptaszniczek , jest po okolo 7-8 wylince . Terrarium stalo na podlodze niedaleko kaloryfera , czy jest jakas mozliwosc aby obral jakis znany mi kierunek :> . gdzie mam go szukac . Stalo sie to 19.02.03 . Z dzieki za wszystkie podp. Kirk - Narta

Huhros
    Guest

Re: Uciekł MURINUS

powinien sie zaczyc gdzies, gdzie jest ciemno i w miare wilgotno (lazienka, piwnica), murinusy robia dosc obficie pajeczyne, to zawsze mozesz go po tym jakos znalezc, i lepiej znajdz go szybko bo moze kogos dziabnac i beda klopoty

Atrax Robustus :-)
    Guest

Jest to gatunek pustynny, jednak rowniez mysle, ze mogl uciec wlasnie w jakis wilgotniejszy kat. Co do pajeczyny, to az tak szybko nie zacznie jej robic, a poza tym, nie wiadomo, gdzie ja zrobi. Jesli nagle pojawi sie w pokoju pajeczynka, to wiadomo, gdzie szukac, Jak znajomemu uciekl murinus, to znalazl go po 4 dniach za szafa, ale nie bylo pajeczyny.

powodzenia
    pociesze cie tylko ze kumplowi uciekl ale on byl po 2 3 wylince tak wiec niegrozny ale twoj jak kogos uzre... to nichcialbym byc na jego m-cu

najlepsza rada jak go znajdziesz spokojnie podejdz jakby nigdy nic jak bedzie syczl to mu widlami polbie a jak przestanie to go bedziesz jakos musial zawlec do terrarium

pocieszajaca siec ale jak gdzies sie skitral ale nie martw sie wilotnosc domowa mu zupelnie wystarczy

)))))))
    jeszcze raz powodzenia :>

Sklipkan
    Guest

Cześć . Nie wiem jak długo posiadasz go,ale choć Twój ptasznik jest po około 7 wylinkach to w żadnym razie nie lekceważ go !!! Jad ma bardzo silny i nie wiadomo czy nie jesteś na niego uczólony . Mam ich kilka,w tym już dorosłe i wierz mi,że taki zaniepokojony podrostek nie będzie się wachał zaatakować w swojej obronie ! Powodzenia w łapaniu i bądż bardziej ostrożny na przyszłość bo taka ucieczka nie powinna się nigdy przytrafić !!! Ryzykujesz utratę zdrowia swoich domowników !!!

Narka .

042
    Guest

No i jak, znalazles uciekiniera?

042
    Guest

ej zyjesz?mam nadzieje ze nie ugryzl cie ten pajak przypadkiem... dziwne ze sie nie odzywasz

Uprawnienia umieszczania postów