-
swierszcze w terra.....
Chyba mam maly problem. W terra mojej Ciri wylegly sie swierszcze. Jest ich ok 30-50 takich malutkich..... Ciri bedzie miala wylinke niedlugo wiec one moga ja troche denerwowac. Czy te swierszcze moga zdechnac z glodu?? czy musze je jakos wyciagac??? No i jeszcze jedno pytanko.... te swierszcze rozlazly mi sie po pokoju... ( (oczywiscie ten wyleg) czy one zdechna czy tez bede musial je jakos lapac????
-
Re: swierszcze w terra.....
Z czasem one zdeczną z głodu,jakies 4 dni.Mo pająk zjadl swierszcza po 2 godz(ŁASKA!!!!!!) i ona zdązyła złozyc jaja.Im jest potrzebny pokarm.Z czasem zaczną umierać.Ale jeśli twój pupil bedzie miał wylinke to lepiej trzeba było je usunąc ))))))))
-
-
AZOTOXEM je - swierszcze jedne!
-
-
Mnie tam ciagle wieja swierszcze - czasami im nawet na to pozwalam.
Czego nie wylapie kot (niech ma facet troche zabawy!) reszta gra mi po nocach ... bardzo to lubie.
-
ja tez lubie jak mi siwerszcze przygrywaja ale cos ostatnio wszystkie jakie kupuje sie obijaja i siedza po cichu... a odnosnie swierszczy w terra to wez je wypierdziel z terra jak najszybciej !!!
-
tylko jak?? Pajak siedzi w kryjowce bo bedzie mial lada dzien wylinke a swierszcze sa malutenkie... maja ok 1,5-2mm dlugosci.... nie chce przeszkadzac mojej formosie w linieniu.....
-
moze "lep na muchy" rozwiaze (prezynajmniej czesciowo) sprawe
-
Oj metus moim zdaniem powinieneś pozbyć sie tych małych gnojków bo mogą zrobić ci sajgon u formosy moi poprzednicy mają racje
weź je poprostu wypierdziel
Uprawnienia umieszczania postów