Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: obczajcie ceny

obczajcie ceny

właśnie wszedłem na stronkę naszych wschodnich sąsiadów i zajżałem do działu sprzedaż ale ze nie zabardzo oriętuje sie w cenach pająków wiec może wy powiecie czy sporo jest taniej u stalina :P
    http://www.tarantulas.ru/sale/sale.htm

Re: obczajcie ceny

a wszedłem na nią dzięki mixmanowi jeśli jeszcze ktoś zna jakies rosyjskie strony z pająkami to chętnie poznał bym ich adresy bo "ruskie" sie naprawde na tym znają

Grammostola aureostriata 3,5cm ok 120zł
    Brachypelma boehmei 2,8cm ok 100zł
    Haplopelma lividum 2,5cm ok 80zł
    Poecilotheria ornata 3cm ok ok 100zl
    Stromatopelma calceatum 2,5cm ok 65zł

eee tam ceny, jakie zdjecia, naprawde ciekawe mają ))
    Tylko, ze raczej z forum ciezko sie czegos dowiedziec ;D
    Pozdrawiam

ta lividum na rece jest niezla

Mixman
    Guest

Ceny sa srednio wysokie... u nas w sklepach mozna kupic dorosle pajaki za 90 zl, tj. Ptasznik trynidadzki (Psalmopoeus cambridgei), Ptasznik olbrzymi (Lasiodora parahybana) itp.

na tej stronce znalazłem to co chyba bardzo ważne
    czyli wylinki samca i samicy i pokazane są naprawde wyraźnie jeśli ktoś z was znajdzie na tej stronie jakieś linki to rosyjskich stron z pająkami lub zna jakieś rosyjskie strony poza www.pauki.ru to prosze o kontakt

Mixman
    Guest

Czy ma ktos Parahybana? to drugi po Blondi co do wielkosci pajak i jest naprawde zajebisty , zalaczam 2 zdjecia, drugie zostalo zrobione 2 sekundy po pierwszym.

Mixman
    Guest

polecam fajna stronke z kamera na zywo http://www.tarantulacam.com/

Witam!
    ..już kiedyś widziałem tą stronkę..i przyznam , że ani wtedy ani teraz nie poraziła mnie ani nie zainteresowała niczym poza tym, że zacząłem poszukiwać hodowców w Niemczech..)))
    Moim zdaniem ceny zwierzaków nie są rewelacyjne i nie rekompensują w żaden sposób problemów związanych z transportem z końca świata /czyt. z Moskwy/ zwłaszcza teraz...
    Pozdrawiam
    Pablos

Uprawnienia umieszczania postów