Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: jedzenie

!!Matrix!!
    Guest

jedzenie

Mam jeszcze jedno pytanie czy widział ktoś z was jak pająk zjada swoją ofiarę bo ja jeszcze nie widzialem chociasz już zjadł mi 10 świerszczy?
    a dlatego niewidziałem bo mój pająk jest aktywny głuwnie nocą i nie wiem czy to prędko zobacze?

Awikkularia
    Guest

Re: jedzenie

Ja widziałam setki razy... Ale nie bój się, pajaki jedza swoje ofiary po kilka godzin i proces ten nie jest zauważalny gołym okiem. Pewnie jeszcze nie raz zobaczysz. A jaka na to rada? Daj jeść pająkowi rano w sobotę i siedź przed terra cały dzień - na pewno cos zaobserwujesz...

Ja zawsze widzę jak moje pajączki atakują. Po prostu wpuszczam świerszcza, czy co tam mu daję, blisko pająka. Wystarczy, że podejdzie trochę i TRACH !! Spróbuj tak. Jeśli ofiara pójdzie w drugą stronę to nakieruj ją długopisem i po sprawie. I nie ma znaczenia, czy jest dzień, czy noc.
    pozdrawiam

Ja jak narazie widzialem prawie wszystkie ataki moich ptaszorkow na swoj "obiadek" :-) bardzo fajny widok :-) napewno zaobserwujesz to jeszcze nie raz i sproboj wlasnie podac pajakowi jedzenie rano lub popoludniu jak masz czas zeby popatrzec i poogladac :-)

ja widzuiałem kazdy raz
    maja smithi kiedy nie dam to je
    i życze tego wszystkim(żeby pajączki jadły)

Kendzierzawiec
    Guest

Ja ponieważ każde karmienie zapisuje, to mam taką zasade jak daje pająkowi np. świerszcza to ma 10 min żeby go zjeść jak niezje to zabieram. ))

walter
    Guest

Przestalem juz obserwowac "egzekucje" swierszczy, natomiast zawsze obserwuje polowanie na myszy - zawsze mam wtedy pod reka aparat

Huhros
    Guest

tylko 10 minut? a nie lepiej zostawic swierszcza w terra na cala noc? swierszcz spoko przezyje 2-3 dni bez wody i zarcia

Kendzierzawiec
    Guest

wiem ale musze mieć pewność że pajak go zje ! )

Atrax Robustus :-)
    Guest

Walter --> a moglbys wyslac mi choc jedna fotke z myszka na maila ?
    Jesli oczywiscie chce Ci sie :]

Uprawnienia umieszczania postów